iGO Primo Navigacija

Učlanjen(a)
30.01.2014
Poruka
57
Jel ima neko paket za "S5 mini" bio bih zahvalan...pretpostavljam da je neko već kačio ranije, ja sam išao unazad 30 strana i nisam našao.

Pošto ga hvalite možda bih mogao da isprobam taj nextgen na mom soniju J pa ako je ok da ubacim i drugaru na S5 mini.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
iGO Primo IS 9.6.29.597461( 28 Sep 2015 )

270.png

Kod:
http://pastebin.com/g0p57gQh

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
http://www.mediafire.com/download/w27q1ci823vbli5/iGO+9.6.29.583618+-+26.+avgust+2015+++THEMECHANGER-za_Zlaju.rar

Folder iGO kopirajte na memorijsku karticu ili memoriju telefona, a zatim instalirajte:
1. iGO_Israel_9.6.29.583618_sys_not_changed.apk
2. TC V6.0 Build_2.apk

iGO pokrecete preko ikonice TC,a ne preko ikonice iGO zato jer kada pokrenete
iGO preko ikonice TC imate mogucnost da stiklirate koju mapu zelite da
pokrene iGO (ubacene su mape od tri proizvodjaca, tj. contrast, here i tomtom).

NAPOMENA: Ko ima android kitkat,a nije mu tel roo-tovan mora folder igo da kopira na memoriju telefona da bi radio, a ko ima android verziju pre kitkat-a moze da kopira iGO folder gde god zeli. Ko ima android kitkat i rootovao je telefon moze da instalira aplikaciju sd fix i da njome omoguci upis fajlova na SD i samim tim moze folder iGO da kopira isto gde god pozeli.

Ubacio sam kolekciju od preko 1000 autica ;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
103
Jer moze neko okact content folder i sve u njemu sem mapa (imam ih)... Negdje je bio cjeli IPA folder...

Učlanjen(a)
30.01.2014
Poruka
57
evo ti gore iznad moj post na vladovu verziju samo ubaci mape poi i licence
Instalirao sam ga...vreme će pokazati ali zadovoljan sam kako funkcioniše i izgleda. Još samo da zamenim mape sa "here_2015_Q2" i to je to.

Hvala svima na forumu koji se trudite da nam omogućite ovo i da sve još bolje funkcioniše.

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
@Consi nadam da se di do sada upoznat da postije dvije verzije istog programa. PRIMO i NEXTGEN kao sto samo ima kaze NG je noviji meni licno drazi jer je brzi i organizovaniji (sem ako ne natrpas UX folder) tada ispori skroz. Puno srece i HAVE A NICE TRIP AND DRIVE CAREFULLY.

Učlanjen(a)
30.01.2014
Poruka
57
Naravno, do sada sam koristio iGO Israel verziju pa rekoh malo da promenim i sviđa mi se za sada.
Hvala i pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Imam jedan problem koji mi se nikad do sad nije dogodio. Kada udjem u iGO 28.septembar 2015. odjednom pocrni ekran i kada stisnem home dugme pa mi se pojave pkrenuti programi i kliknem na iGO onda se sve vrati u normallu i posle toga ubrzo opet pocrni i sve vratim u normalu na navedeni nacin, ali posle par puta vise ne pali ta fora i ekran bude crn. Da li imate ideju sta da uradim da bih resio ovaj problem?

Natrag