Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Na zalost ni posle promene se ne cuje glas[android]
;fullscreen=1
;tablet=0
;has_physical_home_button=1
;select audio stream
; 0-STREAM_VOICE_CALL, 1-STREAM_SYSTEM, 2-STREAM_RING, 3-STREAM_MUSIC, 4-STREAM_ALARM, 5-STREAM_NOTIFICATION
;navigation_audio_stream=4 ; ovo ti nije aktivno
create_sdcard_dir=0
Probaj moju verziju:
iGO PRIMO ISRAEL 9.6.29.483387 JAN 31 2015
1. Radi na svim rezolucijama (Testirano na 5 uređaja od SONY XPERIA P do NOTE 3 LTE)
2. Proziran skin diMkaWA_aP133_default (Najbolji SKIN ever) bez dodatnih šarenila i smetnji za vozača i sl.
3. GLONASS
4. Google Search
5. Glasovna upozorenja - VEDRANA - Kamere itd.
6. Mape Balkana + Speedcams and POIs
7. MapChanger (TomTom 2015.03 i NAVTEQQ4 mape)
8. Izbačeni .dem files (bezpotrebno deranje RAM-a)
9. Izbačeno svi nepotrebni voice i lang files
10. Podešen glas - Nevena - Najasniji voice u iGO za domaće područje
11. Radi i na SD i na internoj memoriji bez dodatnih podešavanja sys.txt
12. Dodana linija u sys.txt da pretražuje Custom made KML POIs
13. Alternative route button na početnom quickmenu
14. Opcija Add SpeedCam
15. Opcija Add POI
16. Sound ON/Off na početnom ekranu
17. Battery status na početnom ekranu
Nakon 3 godine korištenja i igranja sa iGO definitvnoi najbolja i najbrža verzija (PO MENI). Ko god je instalirao rekao je da nikada bolje i jednostavnije verzije nisu probali. Ova verzija sa ovim skinom je najbliža BASE SKIN-u Efekat transparentnosti čine ovaj skin savršenim.
Opet kažem ovo je moja verzija i meni odgovara i ljudima koji koriste. Probaj čisto da vidiš možda proradi sve a ti sebi dalje modifikuj šta želiš i koliko želiš. Sveo sam zip na 351.9 MB sa mapama.
PS. Mislim da ne postoji više korisnih opcija koja su prisutne u iGO a da ova verzija nema. Ako da molio bi članove da navedu da možda još dodatno ovu verziju učinimo boljom.
https://mega.nz/#!zUwx1aCI!NQS3zDJ402RIsZ4ohTYEdBwL45M7mfeVQl8gNPeAxzc
Video snimak i navigacija iGO (v 9.6.29.483387)Da li iGO navigacija moze da snima?
Nosac za navigaciju ima otvor za kameru(da moze da snima putovanje)da li moze da se izvede da mi radi navigacija i da istovremeno snimam put?