- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
@toda81 , pošto sam instalirao sa tvog linka, iskoristiću priliku da ti se zahvalim. Ponoviću, sjajno "upakovana" navigacija.Uopste ne razumem kako to izgleda kada koci tel pri koriscenju iGO navigacije. Ja imam note 2 koji je sporiji od 9505 i kod mene savrseno radi iGO nabudzen do maksimuma. Supruga ima bas i9505 koji sam ja sredjivao i na njemu iGO radi savrseno normalno
Instalirao sam i na boljim i jačim telefonima. Međutim, poenta je u tome da sam instalirao i na telefonu izuzetno skromnih mogućnosti, To je Huawei Y300, 4.1.1 Jelly Bean, 480 x 800. Zato i ja poručujem drugaru @ajosic. Sigurno je problem u nečem drugom. Tvom telefonu ne bi trebalo da smetaju "oblaci (vreme), zgrade, reljef i slično...". Evo kako sve to radi bez ikakvih problema na telefonu Huawei, prebukiranom sa desetak navigacija :
Nadam se da je iz slike sve jasno. I zvučna i vizuelna obaveštenja rade, radi screen Capture, vide se i oblaci i reljef i zgrade. "Čekaju" me i policijski automobili. Sve u svemu, bogata grafika ne smeta slabom procesoru i malom RAM-u ovog telefona. I, posebno, iGO je instaliran na eksternoj SD, doduše dosta kvalitetnoj...Dakle, ipak pokušaj da nađeš zašto ova aplikacija kod tebe radi tako sporo....
Pošto se drugar @nenadsenn izuzetno potrudio da, kao i uvek, pomogne, na čemu sam mu iskreno zahvalan, evo i ilustracije kako sada radi na ovom skromnom malom telefonu Huawei Y300.
Kao što se vidi, "vreme dolaska" se na njemu uvek pokazuje korektno. I sa GPS, i bez njega. S druge strane, aplikacija tačno, na osnovu trenutne lokacije, bez konektovanja na mrežu, pokazuje obližnje prodavnice. Prve tri slike su iz Bulevara Kralja Aleksandra, negde oko broja 100, pre nailaska na Beogradsku ulicu. Druge tri su iz ulice Kneza Višeslava, iz mog komšiluka, a tu odlično poznajem sve izlistane prodavnice...
Inače, ova aplikacija zahteva dosta proučavanja. Ima toliko opcija, da se mora malo pomučiti. Recimo, na ovom malom telefonu su se delimično preklapale ikonice fotoaparata i znaka za ograničenje brzine. U podešavanju sam izbacio "stalno prikazivanje ograničenja brzine". Dovoljno je da me, kada prekoračim brzinu, upozori zavijanje policijske sirene a i moja brzina se prebaci u crvenu boju. Takođe, @nenadsenn mi je pomogao da "uklonim" onog ćurana. Nisam ga pojeo . Isključio sam ga u podešavanju, po njegovom preciznom uputstvu. Podešavanje je trebalo da ja sam "pročešljam"...
Poslednja izmena: