- Učlanjen(a)
- 16.07.2015
- Poruka
- 197
iGO radi puno brze sam.uradio.memory allocation.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Druže, kao da sam ti čitao misli. Jutros sam, pre polaska u vožnju, promenio sys fajl. Ovako sam definisao deo [Debug]@navigas Da pomognem, koliko mogu-
1. Duze vrijeme ne radi ova aplikacija - problem sa serverom TC.
3. Moguce su neki uzroci - Da li ti je pri kreiranju ove rute bio ukljucen GPS ili ne?
Ako nije onda navigacija pamti zadnje aktivno vrijeme kada je bila povezana na satelite i racuna ga od tog trenutka.
Zatim, kao sto vidis na slikama vrijeme u "kucici" - Vreme dolaska - moze da se prikaze u odnosu na Odrediste i u
odnosu na neku Tacku puta koja je prva na kreiranoj trasi.
Da ovo promijenis jednostavno klikaj na - Vreme dolaska.
4. Dodati liniju u
[Debug]
screenshotfilename="\captures\screen_%02d.jpeg"
screenshotsavecameraini=0 ostavi ovako
Prije toga u iGO folderu napraviti folder "captures" i tamo su slike.
Hvala puno!!!Samo treba da udjes u folder iGO/Content i tu onda imas vise foldera map i poi i u njima obrisi mape i poi zemalja koje ti nisu potrebne
Druže, ne znam koji je razlog za ono pogrešno vreme bio. To je sve bilo na telefonu Lenovo S60, 4.4 KitKat (720x1280). Sada sam instalirao na Huawei Y300, 4.1.1 Jelly Bean (480x800). Vreme dolaska radi ispravno i u simulaciji, bez GPSMislim da ti je nekorektno vreme prikazano zato sto je u telefonu podeseno da se vreme uskladjuje sa podacima mobilnog provajdera a posto nemas SIM karticu onda to podesavanje i ne moze biti dobro. Ako vec nemas SIM karticu prebaci na manuelno podesavanje a u iGO-u ne ocekuj pravo vreme dok ne ostvaris pun kontakt sa satelitima ...znaci u simulaciji nije cudno sto imas tu gresku.
Нема шансе да ти навигација кочи телефон пошто она не захтева неке посебне "ресурсе".Kako da mi aplikacija radi što brže odnsosno da isljučime oblake (vreme), zgrade, reljef i slično što usporava aplikaciju? Imam i9505.