iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
instaliraj zadnju israel verziju
šta pokazuje u sadržaju?
jel ima neaktivnih

telefon je od sestre pa cim bude dosla probacu ali imam veci problem,

pise mi da licenca nije dobra kada aplikacija pocne da se povezuje sa igo folderom na sd kartici, izadje mi taj prozor ja kliknem OK i igo dalje nastavi i posle toga pocinje podesave jezika ....itd, i igo radi, ali cim je ugasim i ponovo aktiviram svaki put moram dobijem obavestenje za licence da nisu u redu i svaki put ponovo moram da posedavam jezik glas itd....

to sa licencama se desava i na izrael i na turskoj verziji, smem li da obrisem neki od fajlova iz foldera licence i ostavim samo one koji mi trebaju..

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
vlade preimenovao sam ux u ux1
i sada mi je aktivno 8 precica u Quick Menu (pregled, favoriti, istorija,uredj.rute, postavke rute, postavke karte, gde se nalazim i otkazi rutu) nemam nici drugi igo primo pa da uporedim, nista nije zatamljeno, 8 ima i 8 je aktivno, kako je kod tebe jel i ti imas 8.....hvala....

sta da radim sa sestrinim telefonom
pise da licenca nije dobra a kada aplikacija pocne da se povezuje sa igo folderom na sd kartici, izadje mi taj prozor da licenca nije u redu i ja kliknem OK i igo dalje nastavi i posle toga pocinje podesave jezika ....itd, i igo radi, ali cim je ugasim i ponovo aktiviram svaki put moram dobijem obavestenje za licence da nisu u redu i svaki put ponovo moram da posedavam jezik glas itd....

to sa licencama se desava i na izrael i na turskoj verziji, smem li da obrisem neki od fajlova iz foldera licence i ostavim samo one koji mi trebaju.

Učlanjen(a)
07.04.2009
Poruka
1
Imam Sony Xperia E4 sa Android 4.4.4 Kitkat i ekranom rezolucije 960*540. Imam problem sa iGO, instalacija prodje kako treba ali kad ga pokrenem ide normalno podesavanja za iGO i posle toga se ugasi. Skinuta je verzija iGo primo 2.4 za idol 2. Pomozite mi.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.081
@roksi123
Za android 4.4.2 instalisi na internu memoriju i sve ce da radi OK.
O ovome je bilo govora u masi prethodnih postova.

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
@roksi123
Za android 4.4.2 instalisi na internu memoriju i sve ce da radi OK.
O ovome je bilo govora u masi prethodnih posova.

evo googlam ali nikakako da nadjem ovaj forum, uvek mi nalazi neke druge engleske sajtove i sve je neko nekome objasnio na pm...

ali na internoj memoriji ima slobodno 196 mb a igo je 5 gb, inace cela particija je 1.5 gb od cega je najvise moguce osloboditi 300-400 mb

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
uploadfromtaptalk1433102900894.jpeg Druze, ovo je jedino resenje za tebe, pod uslovom da opet malo sredis tu tvoju internu memoriju

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
ja sam nasao na prethodnim stranama da treba da se prebaci iz art moda u delvik i onda se resava problem u kitkatu

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Moguce da i to moze. Ja sam npr odradio root koji mi svakako treba zbog mnogo toga sto radim na telefonu,a vezano za ovu pricu za iGO na SD, ako imas root, onda lepo instaliras SD fix za kitkat i pokrenes to programce koje odradi posao da posle tel moze da cita i upisuje fajlove na SD, a samim tim dobijes mogucnost da lepo mozes da kopiras ceo folder iGO na SD i da sve radi kako treba. Ja sam ceo postupak odradio rucno, ali app SD fix to isto sama odradi da se ne bi mucio

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
Moguce da i to moze. Ja sam npr odradio root koji mi svakako treba zbog mnogo toga sto radim na telefonu,a vezano za ovu pricu za iGO na SD, ako imas root, onda lepo instaliras SD fix za kitkat i pokrenes to programce koje odradi posao da posle tel moze da cita i upisuje fajlove na SD, a samim tim dobijes mogucnost da lepo mozes da kopiras ceo folder iGO na SD i da sve radi kako treba. Ja sam ceo postupak odradio rucno, ali app SD fix to isto sama odradi da se ne bi mucio

hvala toda81, ne mogu da rutujem zato sto gubim garanciju...
nasao sam i ovo da u sys.txt u sekciju folder dodam

data="/storage/emulated/0/igo"
sdcardpath="/storage/emulated/0/igo"

ali da pre toga na internoj memoriji napravim folder iGO i u njemu folder save

iGO/save

probacu sutra, pa cu napisati sta je bilo, a ovo mi dosad deluje najprostije

Natrag