iGO Primo Navigacija

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Nego, ovde je već neko pisao o tome da mu kursor šeta po ekranu, pa je nešto pisao u sys.txt? Ja imam problem, navigacija mi prijavljuje 7 satelita, stojim na semaforu, a prikazuje mi brzinu 35 km/h i "tačkica" za poziciju luta po okolini. Onda se to smiti na minut dva, pa počne ponovo da brljavi. Ima li ko sličnih iskustava?
 
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
21
Ja ne mogu da skinem ništa sa ove prve stranice. Jesu li ovi linkovi mrtvi ili šta je već?
Tačno mi se telefon ne mijenja kad pomislim da moram IGO ponovo instalirati. Sve sam izmigrirao sa starog telefona na novi i IGO sam ostavio za kraj jer znam kakva me muka čeka. Ima li iko linkove koji rade?
 
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
21
imam još jedno pitanje? Vidim da je ovdje čovjek postavio video tutorijal kako se mogu mape prebaciti na SD Card ako uopšte uspijem skinuti instalaciju programa, valjda će linkovi proraditi.
Volio bih i ja to uraditi jer mi kod Sony-a Z3 SD ionako služi samo za ukras (za.jeb.ah. što ga uzeh jer nisam ni pomislio da je moguće da neko napravi takvo sra.nje. kao Sony). Zanima me je li to moguće uraditi po ovom tutorijalu jer vidim nema nikakvog glasovnog komentara pa baš i ne kontam šta je sve čovjek uradio i sa kakvog je početnog stanja krenuo u postupak. Pitam da se ne patim bezveze i da ne trošim dane na nešto što na kraju uspije samo autor tutorijala napraviti jer vrlo često ima nekih hintova koji se kao podrazumijevaju.
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Ako vec migriras iGO onda ne vidim problem da kopipejstujes postojeci a sto se tutorijala tice probaj sa ukljucenim titlovima (CC). ;)
 
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
21
Ma vidi kad znam da ću se već patiti kontam da instaliram najnoviju verziju i nove mape su također izašle. Moje su bile 2014Q1, a evo sad vidim da imaju Q3
Ha ha, nisu mi titlovi ni na pamet pali. Ok, ukjlučio sam.
Zanima me ovo ako znaš kakva je razlika između iGO Primo (2.4) - Basarsoft i ovog Israel-a jer uspio sam naći (upravo skidam) ovaj Basarsoft (datum mu je decembar 2014 i to je kao najnoviji)?
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Tu unutar teme imas i torrente a mislim da bitnih funkcionalnih razlika nema vec da se kod novijih verzija uglavnom radi o "utezanju" aplikacije. Postoji i vizuelna razlika - uz Turke dolazi i turska tastatura po defaultu a takodje i promenjen loading.bmp ...sto sve mozes preskociti izbacivanjem branding.zip.
 
Natrag
Top