Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moja topla preporuka je da ne diras nista, samo ubacuj nove mape kada se pojave. Ja nisam primetio ama bas nikakvu razliku, ali verovatno ima nekih izmena "ispod haube", Vlad preporucuje uvek novu verziju, ali ako ti radi dobro, zasto bi se zezao. Mada..., ja volim da isprobam uvek novo, na zalost, vizuelnih izmena nema.Zamolio bih za razjašnjenje. Koristim iGO Primo 9.6.29.379219 (21. mart 2014). Da li mi neko može reći da li postoji značajnije tj. primetno poboljšanje u verziji 9.6.29.468978 (16 decembar 2014 ). Zadovoljan sam verzijom koju imam, pa da se ne maltretiram nepotrebno.
Unapred hvala.
P.S. Izvinjavam se ako negde piše u čemu je razlika. Malo sam čitao, ali nisam našao. To samo pokazuje da je urednik opravdano otvorio temu gde se porede različite navigacieje, kao i različite verzije jedne iste.
Na strani 1 imaš linkove za sve što ti je neophodno. Vidim da ti je prvi komentar, pa ću ti dati samo par saveta. U poljima sa oznakom kod imaš link za svaku stvar posebno. Iskopiraš adresu i download-uješ sve što je poređano. Linkovi rade, sinoć sam sve "skinuo" bez problema. Pošto su sve komprimovani folderi, potrebno je da na računaru instaliraš aplikaciju (program) 7z. Ja koristim 7z920. Kada sve raspakuješ, formiraj folder iGO koji ćeš prebaciti u memoriju telefona, internu ili eksternu. U taj folder ubaci sve što je navedeno. Na kraju, pokreneš *.apk fajl i instaliraš aplikaciju iGO.da li moze pomoc oko iGO navigacije, nisam ubacivaosam nikad i ne mogu nikako da nadjem odgovarajuc iGO program. pa ako neko moze da mi da link i neko objasnjenje kako da instaliram.
telefon je LG L70
android 4.4.2
rezolucija 480x800
hvala unapred
Imate na http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-israel-google-play.409913/page-126da li moze pomoc oko iGO navigacije, nisam ubacivaosam nikad i ne mogu nikako da nadjem odgovarajuc iGO program. pa ako neko moze da mi da link i neko objasnjenje kako da instaliram.
telefon je LG L70
android 4.4.2
rezolucija 480x800
hvala unapred
Na strani 1 imaš linkove za sve što ti je neophodno. Vidim da ti je prvi komentar, pa ću ti dati samo par saveta. U poljima sa oznakom kod imaš link za svaku stvar posebno. Iskopiraš adresu i download-uješ sve što je poređano. Linkovi rade, sinoć sam sve "skinuo" bez problema. Pošto su sve komprimovani folderi, potrebno je da na računaru instaliraš aplikaciju (program) 7z. Ja koristim 7z920. Kada sve raspakuješ, formiraj folder iGO koji ćeš prebaciti u memoriju telefona, internu ili eksternu. U taj folder ubaci sve što je navedeno. Na kraju, pokreneš *.apk fajl i instaliraš aplikaciju iGO.
Sigurno ćeš uspeti jer je sve lepo objašnjeno. Ukoliko, slučajno, bude nekih dilema, pošalji mi privatnu poruku (da ne "opterećujemo" forum) sa konkretnim pitanjem. Nadam se da ćemo zajedno isplivati.
Pozdrav i srećno !