iGO Primo Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.108
@zombi1101
Pogledaj ovo i uporedi sa svojim sys.txt

[interface]
vga=1 ;800x480...2560x1600
minzoom2d=25

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
highres=1 ; for full HD
;driver="gdi"
;driver="engine"
screen_xy="auto"

[debug]
double_pixel_mode=1 ; for HD

[3d]
max_loading_time_immediate=200
double_pixel_similarity_check=0
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320
road_distance_factor=0.4

[2d]
dpi_based_correction = 1
min_road_thickness_multiplier = 0.25

Da li si ubacio data.zip 800x480+ iz prvog posta?

Sto se tice mapchanger-a probaj ovo -

http://serbianforum.org/threads/igo-primo-android-dodaci-skin-branding-lang-voice-ux-poi.477944/page-34
u # 332.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Zamolio bih za razjašnjenje. Koristim iGO Primo 9.6.29.379219 (21. mart 2014). Da li mi neko može reći da li postoji značajnije tj. primetno poboljšanje u verziji 9.6.29.468978 (16 decembar 2014 ). Zadovoljan sam verzijom koju imam, pa da se ne maltretiram nepotrebno.
Unapred hvala.
P.S. Izvinjavam se ako negde piše u čemu je razlika. Malo sam čitao, ali nisam našao. To samo pokazuje da je urednik opravdano otvorio temu gde se porede različite navigacieje, kao i različite verzije jedne iste.

Prilozi

• iGO Primo.png
    iGO Primo.png
    154,5 KB · Pregleda: 22
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Zamolio bih za razjašnjenje. Koristim iGO Primo 9.6.29.379219 (21. mart 2014). Da li mi neko može reći da li postoji značajnije tj. primetno poboljšanje u verziji 9.6.29.468978 (16 decembar 2014 ). Zadovoljan sam verzijom koju imam, pa da se ne maltretiram nepotrebno.
Unapred hvala.
P.S. Izvinjavam se ako negde piše u čemu je razlika. Malo sam čitao, ali nisam našao. To samo pokazuje da je urednik opravdano otvorio temu gde se porede različite navigacieje, kao i različite verzije jedne iste.
Moja topla preporuka je da ne diras nista, samo ubacuj nove mape kada se pojave. Ja nisam primetio ama bas nikakvu razliku, ali verovatno ima nekih izmena "ispod haube", Vlad preporucuje uvek novu verziju, ali ako ti radi dobro, zasto bi se zezao. Mada..., ja volim da isprobam uvek novo, na zalost, vizuelnih izmena nema.

Učlanjen(a)
04.02.2015
Poruka
2
desava mi se na primer upisem adresu neke ulice a on me odvede na drugu adresu. da li neko ima takav problem i da li moze to da se resi?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
da li moze pomoc oko iGO navigacije, nisam ubacivaosam nikad i ne mogu nikako da nadjem odgovarajuc iGO program. pa ako neko moze da mi da link i neko objasnjenje kako da instaliram.
telefon je LG L70
android 4.4.2
rezolucija 480x800
hvala unapred
Na strani 1 imaš linkove za sve što ti je neophodno. Vidim da ti je prvi komentar, pa ću ti dati samo par saveta. U poljima sa oznakom kod imaš link za svaku stvar posebno. Iskopiraš adresu i download-uješ sve što je poređano. Linkovi rade, sinoć sam sve "skinuo" bez problema. Pošto su sve komprimovani folderi, potrebno je da na računaru instaliraš aplikaciju (program) 7z. Ja koristim 7z920. Kada sve raspakuješ, formiraj folder iGO koji ćeš prebaciti u memoriju telefona, internu ili eksternu. U taj folder ubaci sve što je navedeno. Na kraju, pokreneš *.apk fajl i instaliraš aplikaciju iGO.
Sigurno ćeš uspeti jer je sve lepo objašnjeno. Ukoliko, slučajno, bude nekih dilema, pošalji mi privatnu poruku (da ne "opterećujemo" forum) sa konkretnim pitanjem. Nadam se da ćemo zajedno isplivati.
Pozdrav i srećno !

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
da li moze pomoc oko iGO navigacije, nisam ubacivaosam nikad i ne mogu nikako da nadjem odgovarajuc iGO program. pa ako neko moze da mi da link i neko objasnjenje kako da instaliram.
telefon je LG L70
android 4.4.2
rezolucija 480x800
hvala unapred
Imate na http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-israel-google-play.409913/page-126
post #1255, samo namestite rezoluciju kako je vlad objasnio, ubacite dodatke, mape...i vozite!
Prelistaj malo kako se instalira iGO na KitKat, sve ide na internu memoriju, ili razdvojeno, sa podesenim putanjama.

Učlanjen(a)
04.02.2015
Poruka
2
Na strani 1 imaš linkove za sve što ti je neophodno. Vidim da ti je prvi komentar, pa ću ti dati samo par saveta. U poljima sa oznakom kod imaš link za svaku stvar posebno. Iskopiraš adresu i download-uješ sve što je poređano. Linkovi rade, sinoć sam sve "skinuo" bez problema. Pošto su sve komprimovani folderi, potrebno je da na računaru instaliraš aplikaciju (program) 7z. Ja koristim 7z920. Kada sve raspakuješ, formiraj folder iGO koji ćeš prebaciti u memoriju telefona, internu ili eksternu. U taj folder ubaci sve što je navedeno. Na kraju, pokreneš *.apk fajl i instaliraš aplikaciju iGO.
Sigurno ćeš uspeti jer je sve lepo objašnjeno. Ukoliko, slučajno, bude nekih dilema, pošalji mi privatnu poruku (da ne "opterećujemo" forum) sa konkretnim pitanjem. Nadam se da ćemo zajedno isplivati.
Pozdrav i srećno !

uspeo sam da instaliram, radi ali samo je problem sto na primer ukucam jednu adresu neke ulice a on me vodi na neku drugu adresu .da li to moze da se resi?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
15
@nenadsenn

Hvala na pomoći, ali pošto sam još radio na rešavanju problema kad je stigao tvoj odgovor uspeo sam posle nekoliko sati da rešim. Ispada da mi nisu odgovarali skinovi iz foldera "skin 800x480+" (nemam pojma zašto). Kad sam skinuo originalne (valjda) skinove sa http://download.lesscro.com/iGO Primo/Skin/Doupas/ našao sam nekoliko koji su mi odgovarali (prvenstveno Droupas). Posle toga sam prebacio ceo folder "save" iz "tools-instructions^alati-instrukcije" (imena foldera u content su ostala kao što treba, znači map, map_HR,map_TT...). Ako nekome treba sređen iGO za Galaxy S4 I9506 (root-ovan, mada mislim da nema razloga da ne radi na neroot-ovanom) neka javi pa ću da ga postavim negde. Pozdrav!

Učlanjen(a)
07.10.2009
Poruka
2
model: LG G2 (D802)
rezolucija: 1920x1080
memorija: interna
opis radnji:
1. skinuo 1A. iGO folder with locale maps for mapchanger, 2C. data.zip 1280x720, 3IS. apk, ux, branding, IS, 4. tools instructions, 5. skin 800x480+
2. uredno raspakovao i dobio content with locale maps for mapchanger sa svim potrebim folderima navedenim u upustvu, nista nisam brisao.
3. u content with locale maps for mapchanger\Igo folder kopirao data.zip.
4. iz foldera apk, ux, branding, addons-iGO Primo Israel 9.6.29.427568 (28 avgust 2014)\sys.txt\HD sys.txt kopirao u sys.txt u Igo folder, te dobio sadrzaj foldera opisan u upustvu(captures, content, licence, ui_android, ux, data.zip i sys.txt)
5. editovao sys.txt sledecim parametrima sto bi trebalo da su podesavanja za moj model telefona
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
;driver=SURFACE_ENGINE
highres=1
driver=engine
screen_xy="800_480:1794x1005/1080x1701:fullscreen"
6. ovako sredjen folder kopirao na internu memoriju telefona.
7. kopirao iGO_Israel_9.6.29.427562_crk_sys_not_changed.apk fajl u download folder na telefonu i isti instalirao.
8. kopirao diMkaWA_aP133.zip skin iGO\content\skin folder predhodno proverio info.ini fajl da vidim da li podrzava rezoluciju koju sam stavio u sys.txt

Nakon pokretanja aplikacije dobijam famozni "User interface resolution ( 1080 x 1700 ) is not supported or compatibile skin can not be found. Exiting application."

Gledao sam da ispratim upustvo, ali sam nov u po prvi put stavljam navigaciju na android, moze li mi neko ukazati gde gresim. Hvala

Natrag