iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
na prvoj strani upakuj igo sa najosnovnijim stvarima i instaliraj sys changed.apk
pre toga proveri na internoj ili eksternoj memoriji da li imaš zaostalih fajlova device.nng
obriši cashe od starog igo-a u podešavanje, aplikacije, upravljanje aplikacijama
pa onda instalacija novog .apk fajla

u iGO folderu
data.zip
license folder(sa licencama čist ne koristiti stari)
content folder

u content folderu mora biti

global_cfg/global/cfg.zip
lang/srpski.zip
map/base mapa.fbl+mapa srbije.fbl
voice/voice_srb.zip

upakuj tako pa vidi a predhodno sve obriši

i reci da li posle instalacije ostavlja negde sys.txt

može se desiti da ti ne ostavi sys.txt tamo gde si ti namenio da bude iGO folder nego da on sam napravi duplikat iGO foldera i u njemu smesti sys.txt i kad pokušaš da ubaciš sys.txt koji si našao od negde da taj ne reaguje jer on se vodi onim sys.txt koji je sam formirao.
ništa od igo fajlove ne sme biti rasuto svuda po telefonu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.03.2012
Poruka
12
Ma jok prijatelju ovo se nestazainatilo cvrsto!I dalje isto ... da nece da nadje signal pa da sumnjam da nije riko gps ali ovo ima signal i prati lepo samio sto mi pokazuje kao da nema signala.

Učlanjen(a)
19.09.2014
Poruka
19
Ljudi, treba mi pomoc jer ja ocigledno vise nisam pametan. :gl_sigh:Instalirao sam iGO na tablet (1024x768) i sve radi kako treba nakon instalacije, dok je ne ugasim. Kad ocu ponovo da je upalim pocne da ucitava, potom pocrni ekran nekih 10-tak sekundi i izbaci na pocetni ekran. U folderu osim iGO nema nista drugo. Udjem u menadzer aplikacija, obrisem kes i on se smanji sa 24,00 na 12,00kb. Ponovo pri pokusaju paljenja krene da ocitava, i opet crn ekran 10-tak sekundi i vrati na pocetni ekran. Kad odem na menadzer aplikacija i deinstaliram iGO i potom ga ponovo instaliram iz istog foldera, nista ne mijenjajuci, navigacija opet radi kako treba do sledeceg gasenja. Zna li ko sta moze biti u pitanju, ima li mu kakvog lijeka? Hvala unaprijed.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Ljudi, treba mi pomoc jer ja ocigledno vise nisam pametan. :gl_sigh:Instalirao sam iGO na tablet (1024x768) i sve radi kako treba nakon instalacije, dok je ne ugasim. Kad ocu ponovo da je upalim pocne da ucitava, potom pocrni ekran nekih 10-tak sekundi i izbaci na pocetni ekran. U folderu osim iGO nema nista drugo. Udjem u menadzer aplikacija, obrisem kes i on se smanji sa 24,00 na 12,00kb. Ponovo pri pokusaju paljenja krene da ocitava, i opet crn ekran 10-tak sekundi i vrati na pocetni ekran. Kad odem na menadzer aplikacija i deinstaliram iGO i potom ga ponovo instaliram iz istog foldera, nista ne mijenjajuci, navigacija opet radi kako treba do sledeceg gasenja. Zna li ko sta moze biti u pitanju, ima li mu kakvog lijeka? Hvala unaprijed.
jesi brisao i cache i data u menadžeru aplikacija za iGO program

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Jesi upakovao igo sa minimalnim sadržajem? Nisi ubacivao neke dodatke. Ux, branding.zip, skin ili slično?

Natrag