iGO Primo Navigacija

Učlanjen(a)
11.03.2012
Poruka
12
zadnja verz

uradi backup podataka na računar i uradi reset tog tableta i format memorije pa ispočetka i prati šta se dešava i šta radiš kad nešto krene naopako da objasniš šta si radio pa se desilo to i to. ovako možemo samo da nagađamo
Odradio sam kako si mi napisao ali i dalje nece :gl_wacko: stav da radim dalje jer na putu sam a potrebna mi je navigacija ...

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Probaj onda here maps navigaciju nju možeš na brzaka da ubaciš. Android 4+
Ako neće ni tu onda ti nešto sa gps-om nije u redu.

Učlanjen(a)
11.03.2012
Poruka
12
ma gps je ok on nadje moju trenutnu poziciju i prati putanju ali gore mi pise trazenje satelita.Kada kliknem na trazenje satelita pise mi dostupno recimo 5 ili 10 satelita (zelene crtice)ali ne izbacuje mi preciznost odnosno skrenite levo,desno i td

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
kolika preciznost: loša , visoka ili je nema.
može tebi da pokazuje i 10 satelita ali ako ne piše preciznost visoka onda to ništa ne znači.
napravi par screen shoot da vidimo to.

probaj here drajv http://serbianforum.org/threads/here-maps-navigacija.555013/

meni se to dešavalo na starijim telefonima pokazuje 7-8 satelita ali preciznost nema i dok ne uključim AGPS internet 3G tek onda mi pokaže preciznost visoka.

ako si radio reset i format i sve ispočetka onda može da bude neki hardverski problem
ti nemaš 3G internet nego samo wifi?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.03.2012
Poruka
12
znaci on kao ne nalazi satelit ali u stvari lepo prati gde se nalazim samo sto mi ne izbacujem gde da skrenem

Prilozi

• Screenshot_2014-11-10-17-02-20.png
    Screenshot_2014-11-10-17-02-20.png
    223,5 KB · Pregleda: 38
  • Screenshot_2014-11-10-17-02-27.png
    Screenshot_2014-11-10-17-02-27.png
    146,4 KB · Pregleda: 33
Učlanjen(a)
11.03.2012
Poruka
12
da imam samo wifi i to je radilo besprekorno do skora tablet tesla.Odnosno prvo se pokvarilo pa je nekako proradilo malo pa se opet desava isti problem,

Član
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poruka
200
Proveri i internu da nemaš tamo nešto od iGO fajlova (device.nng, save folder i sl.). Ako imaš prvo to pobriši, pa tek onda ponovi instalaciju.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
držiš taj stari iGO vidim po skinu da je zbijena slika.

tesla tablet daleko od ozbiljnog tableta ali šta je tu je.

probaj da upakuješ ovaj novi iGo ali bez ikakvih skinova i branding, ux dodataka i ostalih budževina.
znači samo minimalno koliko treba da bi radio uopšte piše na prvoj strani šta je potrebno za minimalno pokretanje.

ima u alatima i instrukcijama nekoliko gps fix programa.

http://www.upl.me/S0fKbD

Učlanjen(a)
09.09.2014
Poruka
39
Ljudi hvala svima na iskazanom interesovanju za resavanje problema sa IGO-om, reseno je uz pomoc svih Vas, tj zahvaljujuci Vasim predlozima i sugestijama.Cela problematika je bila u tome, da na internoj memoriji telefona postoji folder external sd i u njemu je bio smesten deo foldera IGO.Ja to naravno nisam znao niti mi je uopste palo na pamet da to moze praviti problem,sve u sve obrisao sam taj deo foldera ponovo instalirao navigaciju, pokrenuo je i nema vise poruke, navigacija radi kako i treba.
Jos jednom hvala Vam svima(da Vas neimenujem ponaosob).

Učlanjen(a)
11.03.2012
Poruka
12
Probao sam da instaliram iGO Primo BS 9.6.29.431282 ali uvek mi kenja da ne odgovara rezoloucija.pokusao sam da stavim system.ini 0d 1024x768 ali ne vredi ako moyes da mi pomognes oko toga?
a sto se tice tih alata kako sa njima da radim?ja sam instalirao sve alate ali nesto mi nije jasno kako dalje :smile:

Natrag