iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Zvanično, i nezvanično, na TT ide samo TT. Uzgred, uređaji su odlični, a njihov softver je bar meni jako praktičan za svrhu koju i treba da obavlja.
Je li to sigurno?
Ja sam sam nešta probavao kad ubacim SD karticu u uređaj da se pokrene IGO navigacija, ali ništa.
Izgleda je ovaj uređaj zaključan za takve stvari.
Na nekom forumu ima uputstvo i link za otključavanje ali link ne radi.
 
Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.656
TMC problem resen... Bitno je da ste na internetu pre startovanja opcije Traffic Summary, nakon toga klikom na Event List dobijate podatke o radovima, zakrcenjima saobracaja, saobracajnim nesrecama i slicnim zastojima sa opcijom da korigujete vasu rutu u skladu sa time

Eh. Gubiš poentu TMC-a. REALTIME. Skinućeš pre polaska na put, i šta? Dok dođeš na lice mesta, 56 puta se promeni stuacija :) Tvoj prvobitni plan može lako da padne u vodu. Dok je kod nas stanje vrlo trajno (mesecima ne krpe udarnu rupetinu na glavnom regionalnom putu, primer), ili im treba ceo dan da raskrče sudar dva automobila (pu pu), tamo preko se prilično brzo rešavaju takve situacije.
Naravno, ako usput ostaviš uključen net na mobilnom, kahm, blago je rečeno da će te odrati provajderi.
TMC je izuzetno koristan za ljude koji dosta putuju, naravno, treba i navigacija da ima prijemnik i dodatnu antenu.
 
Član
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poruka
200
Pa neka smanji daljinu, pa će mu stići obaveštenja koja su bliže i relevantnija za tu rutu.
 
Učlanjen(a)
24.12.2013
Poruka
4
Možete li mi pomoći da instaliram iGO navigaciju na Lenovo K900? Naime on ima samo internu memoriju i nema mogućnost ubacivanja SD memorije. Kada instaliram i pokušam da pokrenem navigaciju traži mi da ubacim SD karticu. Šta i gde sve treba da promenim da bi normalno radila navigacija? Nisam neki stručnjak za instalacije na androidu ali sam na prethodnom telefonu (koji ima SD memoriju) uspeo da je instaliram bez problema.
 
Učlanjen(a)
16.08.2014
Poruka
314
Mozda glupo pitanje ;) ali koja je razlika izmedju iGO Primo BS i iGO Primo Israel aplikacije . apk
 
Učlanjen(a)
16.08.2014
Poruka
314
E jel se treba mijenjat u postavkama skina GjAk_v2.2_AriNe-28 da me obavjesti zvucno za KML ili mogu staviti standard ovo ui_android, sta se nalazi na ovom forumu za skinuti
 
Natrag
Top