- Učlanjen(a)
- 13.01.2011
- Poruka
- 4
Imam Note 3 i stvarno me poluđe više. Stalno nešto nedostaje, jednostavno neće da radi kako treba. Ima li neko strpljenja da spakuje jednu iGO sa mapama koja bi radila bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Trebao si napraviti rezervnu kopiju sys.txt i save foldera u momentu kada je navigacija ispravno radila. Ako ih imaš sačuvane izbrišeš postojeće i ubaciš ove kopije i sve bude OK.missing or incomplete folder :
/data/data/com.nng.
igoprimoisr.javaclient/comtent/lang -Slucajno sam deinstalirao igo navigaciju a super je radila .., sad pokusavam ponovo da instaliram ali posle instalacije kad pokrenem aplikaciju pojavi se ova poruka .., moze li neko da mi da neki savet o cemu se radi . (iGO primo israel 9.6.29.427562)rezolucija 320x480 .., hvala
Zdravo. Ja sam danas uklopio konačno iGO i za sad sve lepo radi, jedino imam problem što mi se pri svakom pokretanju aplikacije pokreće wizard i iznova moram sve da podešavam. Da li neko može da mi pomogne kako da, kada jednom podesim sve to, me više ne pita za postavke i sve to sačuva? Pozdrav.