Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
probao sam sve gore varijante koje ste napisali, zvani sve, i da menjam rezoluciju i auto, nemam nikakav skin u folderu conent/skin, probao vladinu varijantu, zvani sve. Stavio sam ovo zadnje plug and play i rezultat je da ako ga upalim u land sve ok i cim ga okrenem u portal sa strane bude problem i dole za home bar, ako ga upalim u portal onda po okretanju bude isti problem u land modu.
Svi instalacioni fajlovi su obrisani, može li neki alternativni link?
Takođe, da li je neko instalirao na S5, sve skinove koje sam pokušavao nisam uspeo da podesim da rade...
Tako je mene nerviralo kod brata na jednom Alcatelu koji samo što se pojavio (prošle godine). Onda sam stavio jednu od starijih varijanti Prima, tada su odvojeno išle verzije posebno za svaku rezoluciju...
Pokušaj, sa npr Explay Infinity II... ili probaj da iskopaš neku od tih starijih.
Kako podesiti da se cuje generisani glas "moguca radarska kontrola" itd. npr. Vidim da u folderu muzika postoji 13 glasovnih fajlova za razlicita upozorenja, ali kako ih ukljuciti? Jedino sto me obavestava je nevena "prekoracili ste brzinu"......