Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Na tabletu je 1024x768, a na telefonu 1280x720. Na svim do sada verzijama mi je Igo prepoznavao skin-ove, a na ovom sam i dodavao rezolucije ali i dalje isto. Nije mi jasno sto li mi ne radi zvuk, tj kad biram koji je glas kao da se za trenutak cuje i prekine a u voznji se uopste ne cuje.
[rawdisplay]
;driver=SURFACE_ENGINE highres=1 (0)
driver=engine
screen_xy="auto"
;screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen" -podešavanje sa screen size density
;screen_xy="1024_768:1280x720/720x1280:fullscreen" -podešavanje sa screen size density
Podesavanja su indenticna! Stose tice skinova uspeo sam tako sto sam napravio novi info.ini sa rezoluciom uredjaja! Zvuk i dalje ne rad na tabletu!!! Ja sam IT serviser i znam kako je kad stigne gomila pitanja (uglavnom glupih) i zato sam zahvalan za odgovor!!!
Podesavanja su indenticna! Stose tice skinova uspeo sam tako sto sam napravio novi info.ini sa rezoluciom uredjaja! Zvuk i dalje ne rad na tabletu!!! Ja sam IT serviser i znam kako je kad stigne gomila pitanja (uglavnom glupih), a vidim da si aktivan na gomili foruma, i zato sam veoma zahvalan za odgovor!!!
[sound]
csv_voice_enabled=1
;ding=0
;ding_muted=1 ;Call off the team.
;dev_channels=2
;effect_volume="100" ;key - the "100" = one third sound, "200" = 3/4 volume, 300 = full volume
pod sound probaj ovde neke izmene
;NEAKTIVNO AKTIVNO
[sound]
csv_voice_enabled=1
ding_muted=1 ;Call off the team.
dev_channels=2
effect_volume="100" ;key - the "100" = one third sound, "200" = 3/4 volume, 300 = full volume
[warning.driveralert.settings]
max_display_count=3
show_timeout=10
show_vehicle_pictograms=1
preactivate_distance=300
warn_method=2