iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
@mare68, vidim da si uspeo da resis problem uz Nenadovu pomoc. Postoji igo i za windows phone, ali to moas da potrezis u drugoj temi jer je ova za android telefone

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
za windows phone nema igo.
windows mobile i windows phone se razlikuju kao nebo i zemlja.
osim ako ne postoji neki emulator starog windows mobile 6.0 za windows phone 8 , 1

Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
103
Skidam ceo komplet sa onog ruskog sajta (link sa prve strane) i dodje skoro do kraja i onda pukne..Jr moze neko skokcat folder bez apka sa licencom data za SG S3...U međuvremenu drugiput skidam pa ak uspijem javim

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poruka
6
Pozdrav svima,imam s5 i skinuo sam ovaj igo iz zadnjeg posta,instalirao sam i radi samo igo ne i TC.Kad pokrenem TC pojave se komande ali kad kucnem "go" opciju piše mi "autochanger.zip file not copied" i "sky night file not copied".Tako da kad igo pokrenem neće da prebaci na noćnu temu a nemogu ni ručno jer nema tu opciju.Ako neko zna šta je problem bio bi zahvalan .Unapred hvala!

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.088
Pozdrav svima,imam s5 i skinuo sam ovaj igo iz zadnjeg posta,instalirao sam i radi samo igo ne i TC.Kad pokrenem TC pojave se komande ali kad kucnem "go" opciju piše mi "autochanger.zip file not copied" i "sky night file not copied".Tako da kad igo pokrenem neće da prebaci na noćnu temu a nemogu ni ručno jer nema tu opciju.Ako neko zna šta je problem bio bi zahvalan .Unapred hvala!
Pogledaj ovdje -
http://serbianforum.org/threads/igo...anger-for-android.410856/page-25#post-1758362 # 242, 246, 248

Član
Učlanjen(a)
20.01.2010
Poruka
2
nakon instalacije i prilikom pokretanja javlja greska pri otvaranju karte,datoteke karata ne mogu biti pronadjene.
radi se o samsung s3 telefonu koji nije rutovan. kako da resim ovo. pokusao sam da pokrenem i GJA utiliti ali nista se ne desava.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
nakon instalacije i prilikom pokretanja javlja greska pri otvaranju karte,datoteke karata ne mogu biti pronadjene.
radi se o samsung s3 telefonu koji nije rutovan. kako da resim ovo. pokusao sam da pokrenem i GJA utiliti ali nista se ne desava.
meni se nešto slično dešavalo
Sačuvaj taj fajl"save " negdje na sigurno...Pošto si spomenuo GJa utiliti sigurno koristiš više mapa
deinstaliraj navigaciju i poslije je ponovo instaliraj ali samo sa folderom "map"
kad proradi,briši "save" ,stavi nazive mapa kao što si prije imao,i vrati taj svoj prijašnji"save"

Natrag