Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Skidam ceo komplet sa onog ruskog sajta (link sa prve strane) i dodje skoro do kraja i onda pukne..Jr moze neko skokcat folder bez apka sa licencom data za SG S3...U međuvremenu drugiput skidam pa ak uspijem javim
Pogledaj ovdje -Pozdrav svima,imam s5 i skinuo sam ovaj igo iz zadnjeg posta,instalirao sam i radi samo igo ne i TC.Kad pokrenem TC pojave se komande ali kad kucnem "go" opciju piše mi "autochanger.zip file not copied" i "sky night file not copied".Tako da kad igo pokrenem neće da prebaci na noćnu temu a nemogu ni ručno jer nema tu opciju.Ako neko zna šta je problem bio bi zahvalan .Unapred hvala!
meni se nešto slično dešavalonakon instalacije i prilikom pokretanja javlja greska pri otvaranju karte,datoteke karata ne mogu biti pronadjene.
radi se o samsung s3 telefonu koji nije rutovan. kako da resim ovo. pokusao sam da pokrenem i GJA utiliti ali nista se ne desava.
Kako ukoniti ove linije koje se pojavljuju po duzini ekrana.Telefon je S6 upitanju.http://www.mediafire.com/download/o...8.+oktobar+2015+-9.6.29.601732+-+za+Zlaju.rar
Vec par puta sam ostavljao link. Radi provereno na svim rezolucijama. Drugi put prelistaj malo temu