iGO na SD card
vladcepesh, mislim da ovde jedino ti možeš da mi pomogneš. Cimam se već 2-3 dana i nemam rešenje. Gledaću da budem što sažetiji.
Instaliram prvi iGO (iGOprimo_v9.6.7.235654) bez
ikakvih problema na SD karticu. Pošto sam mnogo akao tu verziju (pokušavajući da namestim
mapchanger iz skina
Doupas_V5.0_(800_480) -
Navigation Menu -
Select Map Provider imam samo
TOM TOM i
NAVTEQ (nema OT)) rešio sam da iznova instaliram novu, ovu
9.6.29.329069 i tu počinju problemi. Uzeo sam 9.6.29.329069 - 1 - sound_not_fix - scan_DCIM.apk i instalirao. Ceo iGO folder koji sam koristio u prethodnoj verziji, i koji je
radio, sam prebacio na SD. Kada sam pokrenuo iGO posle kraćeg vremena mi je izbacio
Content error, global_cfg not found. Global file postoji i u ispravnom je folderu, znači nije do njega problem (
linked_root_list ima sve putanje, znači nije ni do toga). Posle mnogo mučenja rešim da ponovo instaliram verziju koju sam prvo instalirao i koja je radila. Instaliram, pokrenem i izbacuje sledeće
iGO primo, Missing or incomplete folder. /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license. To je sve tako dok je folder iGO (menjao sam i njega, stvaljo onaj originalni iz
9.6.29.329069) na SD kartici. Ako ga pak stavim u internu memoriju onda
radi! I radi tako bez obzira šta mu napišem u
linked_root_list (probao sam da mu ostavim samo
/storage/extSdCard/iGO što bi trebalo da je putanja do SD kartice).
Poslednja stvar - telefon mi je
Samsung Galaxy SII Plus GT-I9105P,
Android 4.1.2, nije root-ovan. Da li si se ikad susreo sa ovim problemom? Hvala unapred i izvini ako je malo preopširno, ali sam samo hteo da situacija bude što jasnija sa što manje podpitanja...