Koji ti je apk,mozda ti on trazi iGO sa SD kartice.Dali ti je sys.text podesen kako treba(ako ga apk ne pravi)Inace sd kartica je iskljucena, instalacija je pokusana na internoj memoriji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koji ti je apk,mozda ti on trazi iGO sa SD kartice.Dali ti je sys.text podesen kako treba(ako ga apk ne pravi)Inace sd kartica je iskljucena, instalacija je pokusana na internoj memoriji
Kod tebe je u telefonu - Android OS, v4.4.2 (KitKat) i instalacija ide na internu memoriju. Listaj na forumu imas i objesnjenje kako da to radi na externoj memoriji. Zbog toga ti svaki put po pokretanju trazi ponovo setovanje.Posle mnogo čitanja, traženja i isprobavanja našao sam na strani 97 (nenadsenn) linkove i verziju koja radi na mom HTC desire 610. Ipak imam par pitanja: primetio sam da nema syst.teksta (tel je pod garancijom i ne znam smem li da stavim syst_changed.apk); ne memoriše mi podešavanja ni rute, kod svakog pokretanja sve iz početka (da li je to možda zato što nema save foldera u contentu?); ne znam gde da smestim "Doupas Skin_V6.3_Default & Silver_2.1 & 2.4 for all resolution" i
GjAk_v2.2_AriNe-28.zip updated ?
I moram da pitam još,( iako sam pročitao prvu stranu x puta, )trenutno u iGo folderu vidim content, license i data.zip, bez syst.teksta, da li je to dovoljno ?
Sys_changed biraš kad nemaš Sys.txtDa, znam za #972, zbog toga sam i pitao smem li drugi apk file (syst_changed.apk) jer nemam rutovani tel, a čini mi se da sam negde već pročitao da su ti syst_changed.apk za rutovane telefone (a možda i grešim) ? Smem li ?
Hvala ti nenadsenne na prebrzom i predobrom odgovoru
Da, još samo da provalim kako da linkujem u sys tekstu do eksterne kartice po anonymvsovom savetu sa strane 91, sve sam probao "
[ folders ]
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/external_SD/addons"
content="/storage/external_SD/addons/content"
menjao nazive, ne vredi, uvek ispiše ono:"global cfg not found", i ugasi se , iako je global cfg u obe memorije