Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
[rawdisplay]Sada sam promenio sys.txt i instacija je uspela, ali su ostale linijice preko celog ekrana...
telefon model ?operativni sistem?, šta kako pre toga pa sve ostalo?. nedovoljno informacijaPozdrav Vlado, nakon instalacije i pokretanja ovog igo izbaci mi gresku : missing or incomplete folder:/data/data/com.nng.igo primoisr.javaclient/sys.txtpen failed EACCES(permission denied) molim te za pomoc hvala.
Treba mi pomoc. Imam samsung galaxy s2, ubacio sam igo primo sa prve strane sve lepo, ali kad udjem u igo, izbacuje mi:
User interface resolution 480*762 is not supported or compatible skin can not be found
ilu u horizontalnom sve isto sa 800*442. Malo sam trazio po internetu, dosta njih sa s2 imaju ovaj problem.
Resenje nisam nasao, svaka pomoc je dobrodosla.
za kit kat na internu memoriju instalacija više puta put rečeno već, ne na externutelefon je samsung S4 GT-9505, android 4.4.2, pre sam imao na njemu igo Explay_Infinity 9.6.7.318746 pa sam hteo da zamenim za ovu verziju i eto problema.