iGO Primo Navigacija

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
UX Map Changer for Android

Compatible with all Skin and Default Skin.
Compatible with the latest version of iGO Primo.
Compatible with Resolutions:
320_240
480_320
480_272
800_480
1024_768
1280_800

sl1.jpg
sl2.jpg
sl3.jpg

Installation:
1. Download the file.
2. Unzip the file from the download.
3. Please copy the file : am_MapChanger_for_android (Do not unzip it!!!) in the path: iGO\ux\ .
4. You must put all the files of Navteq with all the needed files like fbl, fda, ftr, fsp e.t.c , and TomTom maps
to the folder map of iGO\content\map (Both map TomTom and Navteq in the same folder !!!).
5. Put the poi files of Navteq and TomTom all together !!!! in the folder poi: iGO\content\poi
Credit:
KasteL from GPSPocketP

Pstoji li ovo za full hg

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
mogu da ti opisem postupak, kako sam instalirao igo ako sivoljan da citas, sve radi kako treba samo sto se plavi kursor truglic koji oznacav vozilo, uglavnom gubi na krivinama a kada je pravac onda se pojavi ponovo, i eventualno ponekad se izgubi na par metara i na pravcu pa se potom pojavi,ali ona mala tackica sto prati kursor plavog trougla je uvek na ekranu.

Isti problem full hd u 2D radi normalno ne gubi se vozilo

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
Isti problem full hd u 2D radi normalno ne gubi se vozilo

nisi kopirao fajlove u ux folder za car resize 20

sta mi predlazes da uradim i edoxedoxu se isto gubi plavi kursor,
ako sam dobro razumeo da bih mogao da smanjim vozilo u ux folder treba da ubacim ux.rar fajlove koji se nalaze na prvoj strani pod brojem 3. Apk,config,ux Kod: http://www.upl.me/AqgaAU kada skinem ovo i otvorim ux.rar u njemu se nalazi zuti folder ux a u njemu 2 zip fajla basarsoft_android_2.4.zip i iqs.zip
znaci ova dva zip fajla kopiram u svoj ux folder na mem.kartici.

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
Nisam razumeo jesi li popravio ili nisi?

Ja mislim da je problem u velicini vozila, i da kada bih uspeo da smanjim vozilo da se ono vise ne bi gubilo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
Nisam razumeo jesi li popravio ili nisi?

Ja mislim da je problem u velicini vozila, i da kada bih uspeo da smanjim vozilo da se ono vise ne bi gubilo.

iGO 11.03.2014 radi bez problema

iGO 21.03.2014 ne rikazuje vozilo

Ako aplikaciju iGO 21.03.2014 instaliram zajeno sa iGO folderom od 11.03.2014 i u tom slučaju ne prikazuje auto
Vjerovatno je do aplikacije iGO od 21.03.2014

Natrag