Član
- Učlanjen(a)
- 03.12.2011
- Poruka
- 131
Kada hocu umesto strelice da postavim auto izbaci me iz navigacije?
Jel imas u folderu car nesto.... Igo Primo\iGO\content\car\
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kada hocu umesto strelice da postavim auto izbaci me iz navigacije?
Ne treba ti memorijska kartica i ne treba ti net, koristices gps. Navigacija zauzima nekih 400mb (zavisi koliko mapa itd.)
Na pocetnoj strani skidas 2. content with locale maps (iGO folder copy to internal or external memory)
3. data.zip 480x320....1920x1200(2560x1600) (copy data.zip to iGO folder)
5. iGO Primo 9.6.29.356072.apk (install .apk, and start iGO)
Ako se ne snalazis sa engleskim evo ukratko, pod brojem 2 odzipujes i pojavice se folder content with locale maps i u njemu folder iGO e folder iGO iskopiras u memoriju telefona(tablet). Pod brojem 3 odzipujes i pojavice se folder iGO2.4data480x320uni_v52 i u njemu zip koji pise data taj zip nemoj da raspakujes vec samo copy/paste u folder iGO koji si prebacio u telefon(tablet). Pod brojem 5 odzipujes pojavice se iGO_Turkey_v.9.6.29.356072_iGO_crk-1.apk taj fajl copy/paste u iGO folder u telefonu(tablet). Na kraju preko nekog fajl explorera (ako nemas skini neki sa google play dobar je X-plore File Manager) pokreni apk fajl (to zadnje sto si kopirao u telefon) i to bi trebalo da je to.
Nakaci tablet preko USB kabla na komp. Pronađi folder iGO i u njemu fajl koji se zove sys.txt ... Iskopiraj ga na komp i otvori u Notepad-u. Sve to copy-paste ovde da vidim sta pise u njemu."User interface resolution [800x1183] is not supported or compatible skin can not be found. :/ bem mu misa nece nesto da skinem neku drugu rezoluciju mozda??
Nema veze sto nemas eksternu memoriju moze i bez nje. Malo vise obrazlozi kako ne mozes da instaliras iGO (sta si uradio, jel nece apk da se instalira itd...)Zamolio bih nekog da mi pomogne, nemogu nikako da instaliram iGO na NEXUS 5 mobilnom, verovatno sto nema externu memoriju, da li postoji resenje, da li je neko uspeo da instalira i koju verziju??? hvala unapred
Pozdrav svima! Instalirao sam iGO Primo Turkey 9.6.29.356072 sa prve stranice i sve uradio po uputstvu, ali ne moze da nadje gps signal. Stalno stoji trazenje gps signala i nista se ne desava. U pitanju je tablet Asus Memo pad hd10. Molim vas da mi pomognete. Hvala.