IGO PRIMO navigacija za 1280x720

Učlanjen(a)
19.08.2012
Poruka
21
Pozdrav svima... do sada sam koristio IgoPrimo_v9.6.7.235654_thinv1.3 za rezoluciju 800x480 koju sam nasao ovde na forumu i prezadovoljan sam. Sada sam promenio telefon i rezolucija je 1280x720. Trazim mape za tu rezoluciju i ne mogu da nadjem. Jel ima neko? :) Treba mi najnovija i detaljna za Srbiju (mislim da je Contrast najbolja), detaljna za okolne zemlje + Grcka. Bilo bi dobro ako postoji detaljna za celu Evropu. Posto nisam nasao temu za ovo, nadam se da nece smetati administraciji. IGO PRIMO mi se najvise svidja mada moze i neki drugi IGO...

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
16
Rezolucija nije vezana za mape, vec za skin (kosuljicu) koju telefon koristi (i koja mora biti iste rezolucije kao ekran).
Ovde imas sve http://serbianforum.org/mobilni-svet/349321-igo-mape.html , ako hoces najdetaljnije mape za Balkan, to su TopMap (u okviru koje se nalaze i Contrast mape za Srbiju - poslednja verzija 2012.07 - jaaako detaljna).
Za ostatak Evrope su najbolje (tako kazu) TA (TeleAtlas) ili NT (Navteq). NE MOZES koristiti razlicite proizvodjace mapa istovremeno (postoji resenje Map Changer, ali ja nisam uspeo ).

Učlanjen(a)
19.08.2012
Poruka
21
Hvala ti puno na odgovoru. Nasao sam ovde na forumu nesto ali sam se totalno zbunio sta i kako. Ovo su mape, sada trebam da nadjem program tj skin za rezoluciju mog telefona, jel tako?
E sad, da pitam jos nesto, stavio sam da se skidaju TopMap i Navteq. Koliko sam skontao, nisu za iste zemlje pa jel mogu da kombinujem? Zbog toga sto si rekao da mora isti proizvodjac...

edit: e da, ja vec imam napravljen IGO folder sa mapama (doduse starim ali ajde)... jel mogu ja da iskopiram taj folder sa starog telefona na novi i da samo instaliram program za tu novu rezoluciju?

edit2: i koji je fazon sa ovim datacloud-om? Kako se bre skida sa ovog cuda? Stavio sam u JDownloader ali mi stalno govori Temporarily unavaliable.

Poslednja izmena:
Natrag