iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
More/Settings/Display
OK,trebao sam ti pisati na PM za ovo neka admin obrise moje postove koji nisu vezani za temu,moje IZVINJENJE na greskama.

EDIT:VELIKO HVALA kolegi sa foruma na pomoci ali poslije sati i sati rada nisam uspio da se pomjerim sa mrtve tacke,dakle prvo sam pokusao sve moguce opcije sa Shell i nikakvog napretka,onda sam ponovo sate prevrtao po google i nikakvih rezultata nije bilo pa je malo sra...e zavrsilo u cosku sobe i tamo ce ostati,mozda subjektivno ali nebi mjenjao android za ovo nikada.HVALA JOS JEDNOM i admin sto se mene tice moze maknuti moje postove.

:(
Tek sam sad vidio ovu tvoju izmjenu posta
Ne bih ni ja mijenjao android za ovo
Ali izabrao si tezu metodu (bez SD kartice)
Isprobaj sa SD karticom (mislim do 2 GB, ne znam da li moze ocitati vecu a to mozes isprobati na poslu kada ubacis cak i od 8 GB pa preko Mobile Centra da li ocitava i Storage Card
Stavi obicni simpleShell.exe kako sam ti objasnio već i nazovi goce.exe
Resetuj

Trebao si samo reci gdje si zapeo

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
629
Da li se može instalirati igo na :myguide3000go i ako može koji i kako.Pozzz

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Radio sam 3100 GO a ubijedjen sam da je isti
320x240 rezolucija
Port=7
Baud=4800
My Flash Disk/MyGuide/MyGuide.exe
MyGuide.exe preimenujes u MyGuideORG.exe
SimpleShell.exe preimenujes u MyGuide.exe i SimpleShell.mscr u MyGuide.mscr i ostale fajlove (Shortcuts,CECMD i MortScript) stavis u My Flash Disk/MyGuide
i Resetuj navigaciju

Stavis na karticu iGO8

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
629
Radio sam 3100 GO a ubijedjen sam da je isti
320x240 rezolucija
Port=7
Baud=4800
My Flash Disk/MyGuide/MyGuide.exe
MyGuide.exe preimenujes u MyGuideORG.exe
SimpleShell.exe preimenujes u MyGuide.exe i SimpleShell.mscr u MyGuide.mscr i ostale fajlove (Shortcuts,CECMD i MortScript) stavis u My Flash Disk/MyGuide
i Resetuj navigaciju

Stavis na karticu iGO8
Hvala na odgovoru.zamolio bih te da mi malo pobliže objasniš neke stvari,ako imaš vremena i volje
Imam na kompu više verzija igo8,pa nisam siguran koju,jer je 3100 go win ce5,a 3000 je koliko mi je poznato 4.2
Drugo pitanje je gdje da nađem ovaj shell i druge fajlove......LP

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
4
Pozdrav svima.Iskopirao sam iGO 2.4 i iGO Primo 2.0 Primo 9.6.5.245577 (skinuto odavde) na internu memoriju ali prilikom pokretanja odmah mi izbaci application primo.exe encountered a serious error and must shut down. Navigacija je Wayteq x960BT.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Napisi sta si radio (jesil mijenjao u sys putanju, i u utility folderu)

Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
4
Menjao sam sve kako pise u uputstvu i rezoluciju i putanju umesto SMDC (tako nekako) u residentflash.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Kako znas da se zove residentflash
A moguće je da se zove tako

[folders]
app="\ResidentFlash\Primo2\"

Probaj izbrisati save folder i sys tekst (prije toga samo negdje sacuvaj sys) i
Restartuj pa kazi sta se dogadja

Natrag