Pozdrav svima,vec dosta dugo se dobro snalazim sa navigacijama ali na android platformi,vec sam ih instalirao na Bog zna koliko uredjaja,doradjivao neke stvari po svom i td. (radi se o razlicitim navy programima,iGO,Sygic,CoPilot,Garmin,Navigon,AutoMapa...) i skoro svaki problem sam rjesavao ali dobio sam u kompenzaciju za uslugu AUTO NAVIGACIJU
Medion GoPal E3210 M10 koja je Windows CE Core 5.0 (ovde malo vise podataka
http://www.pocketnavigation.de/2007/10/medion-md-96310-pna-e3210-mit-gopal-3-1-me/ .....IZVINJAVAM SE,NIJE U SVRHU REKLAMIRANJA)
i sad me zanima kako i koji iGO da ubacim u nju kao default (ovaj njen bih uklonio jer je iz ko zna koje godine i Balkan apsolutno nije pokriven,nema mapa)?Procitao sam sve od prve strane i vidim da se javljalo jos forumasa koji su to radili,istina na drugim Medion uredjajima (konkretno na 14-15 stranici) je upravo tako nesto kao sto bi sam volio odraditi.Do sada nisam radio na ovoj Win platformi pa ako neko ima strpljenja da mi pojasni i uputi me bio bih jako zahvalan.Do sada sam sve probleme rjesavao pomocu Vas i istina ova navy mi nije ni potrebna jer imam sad na androidu 3 navigacije kojima se sluzim (jednu koristim,druge vise onako radi usporedjivanja) ali kad je vec tu zasto je ne iskoristiti ili pokloniti nekom,u svakom slucaju bolje nego da mi stoji kao cigla u kuci,a usput i nesto novo nauciti nece naskoditi po zdravlje.HVALA SVIMA UNAPRED