iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
2
gdje da skinem zadnju pa da probam imam jednu ali nece uvijek mi otvara staru verziju.

Učlanjen(a)
03.09.2014
Poruka
7
Pozdrav svima
Skinuo sam ovu prvu verziju iGO Primo 9.6.13.319729 Navi_SsangYong Aug 5 2013, pratio upustva i sve proradilo iz prve :)
E sad po defaultu navigacija vidi samo here mape, citajuci temu vidim da mi treba mapchanger... U folderima sam pronasao i dva skina..kako da ih pokrenem da bi dobio ikonicu za mapchanger?

Učlanjen(a)
03.09.2014
Poruka
7
ubacio sve, e sad uspeo sam da promenim skin (diMkaWA P171) ali kada kliknem na mapchanger nista se ne desava, ostaju default sto mi stoje u content/map... imam po folderima jos map_tt i map_ot (pa sam promenio i one map u map_nq ali onda zablokira)ali ih kao da ih ne vidi...Da li treba jos nesto negde da promenim?

Učlanjen(a)
06.02.2013
Poruka
2
iGO Primo Honda Civic Reborn 9.6.13.405512, 18. juli 2014

display1.png

RAR arhiva sa HERE 2013.Q4 mapama i pratećim sadržajem za SRB, BiH, HR, CG i MAK. (mape, poi, 3d, speedcam, reljefi...)

Kod:
http://speedy.sh/jTEWd/juni2014.rar
šifra: serbianforum.org

Originalno dolazi sa podrškom samo za rezoluciju 800x480, dodao sam u data fajl folder 480x272, pa istestirajte da li radi kako treba, bagovi i sl...
Odradio sam po savetima i naravno funkcionise. Hvala na strpljenju

Učlanjen(a)
12.09.2014
Poruka
2
I OPET (ovo bih stavio u sticky preko celog ekrana na uvodnoj strani :D ):
NE mogu samo da se ubace nove ("piratske") mape. Potrebno je da I softver I mape I licence budu ILI ORIGINALNI/ILI KREKOVANI. Ne može da se menja-ubaci samo jedna komponenta.
Nevažno da li je "običan" Igo/Primo/Android.
Ako hoćeš da zadržiš Igo8, pronađi i ubaci poslednju stabilnu verziju 8.3.5.193799 WinCE.
Ako hoćeš da pređeš na Primo, ubaci poslednju verziju 2.0, jer verzija 2.4 pravi problem/ne funkcioniše na većini starijih uređaja.
Npr 9.6.2.209584, ili 9.6.5.245577, ili poslednju, nazovi KIA, verziju 9.6.5.306142 - Kia, 7 Jun 2013.
Možeš i da probaš sa Primo prvom verzijom, lepo rade na uređajima te generacije.

Tačno, sve lepo piše ali.....Hvala.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
ime nije važno navteq ili here
bitno je kako je podešeno u mapchangeru da se zove map_NT ili map_NQ ili map_HR

js sam podešavao prema map_NQ i morale bi da rade ako si skidao odavde

jedino može putanja da bude netačna i da karte neće da menja
ako si ubacio odgovarajući map.ch u map , map_nq, map_tt
onda je samo putanja problem, sdmmc ili storage card ili data flash ili neki treći naziv

šta je još bitno kad obeležiš koje ćeš mape ne diraš ništa uređaj se sam restartujer i sam podigne opet.
meni se dešavalo kad sam prvi put to radio da ne čekam da se program sam startuje nego ga startujem ja i onda se napravi zbrka karte se ne promene a sve sam uradio kako treba. zato podesiš zvučni signal da su se mape promenile u toku restarta. i ne iniciraš pre vremena podizanje programa jer dok program radi karte se ne mogu menjati na živo.

Poslednja izmena:
Natrag