iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
I OPET (ovo bih stavio u sticky preko celog ekrana na uvodnoj strani :D ):
NE mogu samo da se ubace nove ("piratske") mape. Potrebno je da I softver I mape I licence budu ILI ORIGINALNI/ILI KREKOVANI. Ne može da se menja-ubaci samo jedna komponenta.
Nevažno da li je "običan" Igo/Primo/Android.
Ako hoćeš da zadržiš Igo8, pronađi i ubaci poslednju stabilnu verziju 8.3.5.193799 WinCE.
Ako hoćeš da pređeš na Primo, ubaci poslednju verziju 2.0, jer verzija 2.4 pravi problem/ne funkcioniše na većini starijih uređaja.
Npr 9.6.2.209584, ili 9.6.5.245577, ili poslednju, nazovi KIA, verziju 9.6.5.306142 - Kia, 7 Jun 2013.
Možeš i da probaš sa Primo prvom verzijom, lepo rade na uređajima te generacije.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
19.12.2013
Poruka
79
Potrebno je ubaciti audio-postove...pa ako nekog mrzi da čita od početka...samo click i Bocky72 ispriča svako uputstvo..
"Šta ima čovek da zamara celinu ruke, dovoljna su mu dva prsta"-Radovan III

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
60
A vidim da je Bocky ............:warning:
.... pitam da li neko zna sta je ispod ovog software-a?
sta da ubacim klasican primo 2.4 koji sam juce ubacio u neku noviju navigaciju i to radi...

Učlanjen(a)
06.02.2013
Poruka
2
Postovani auditorijum,
opet ja sa jednim pitanjem za Vladcepesh i bilo koga ko moze a pomogne:
Uzeo sam navigaciju od prijateljea sa ciljem da na nju instaliram iGo i tako mu pomognem u koriscenju iste. Radi se o Blueberry 2go 447. Obrisao sam postojeci fajl sa NAVFREE navigacijom i instalirao iGo-Primo 2.4-9.6.13 po uputstvima. Kada ukljucim navigaciju i dalje pojavljuje interfejs starog navigacionog softver a iGo mogu da pokrenem samo iz WINC sistema sa samog uredjaja i radi sve ok. Kako da namestim da prilikom pokretanja uredjaja odmah otvara iGo navigacioni software sa kompletnim interfejsom? Ne znam gde sam napravio gresku. Da li je moguce da je uredjaj zakljucan iako je kupljen u prodavnici i kako to da resim ukoliko je to problem?

Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
VLADCHEPESH

Nikako da mi proradi mapchanger na iGO primo 9.6.13.267029(2.4)
U SIS.TXT za mapchanger

[mapchanger]
swpoi=1
swbuilding=1
swhistspeed=1
swphoneme=1
DirContent=\SDMMC\Primo2.4\content
DirSave=\SDMMC\Primo2.4\save
ExeName=Primo.exe
Sound=set.wav

U folderu Content u prvoj varijanti su mi ubačene sve tri mape:
Map_OT (TM)
Map_NQ (NAVTEQ)
Map_TT (TOM TOM),
U drugoj varijanti sam napravio podfolder map i u njega smestio sve tri mape.
U svakoj od ove dve varijante iz untility, foldera copy_to_coresponding_map_folder
sam txt smestio u odgovarajuće mape.
U jednoj od te dve varijante nevidi global cfg.
Svi skinovi su sa diMka i gjak sa ico_ mapchanger.
Ni u jednoj ni u drugoj varijanti mapchanger ne radi, a uređaj nemože da pronađe mape.
Gde je greška, tj. šta još treba uraditi.
Inače iGO primo 9.6.13.267029(2.4) sa TM ili NQ kad su pojedinačno ubačene normalno radi.
Unapred zahvalan;
Radoslavsto

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
[mapchanger]
map_tt="TOM TOM" ; - you can write other title
map_nq="NAVTEQ"
map_ot="TOP MAP"

DirContent=\SDMMC\Primo2.4\content

ne radi na svakom uređaju ova putanja
nije svugde SDMMC negde je i Storage Card ili Data Flash

Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
SDMMC kao putanja mi radi iGO primo 9.6.13.267029(2.4) kada u contentu-map imam ili samo top mape ili samo navtekove

Učlanjen(a)
16.06.2012
Poruka
31
Postovani auditorijum,
opet ja sa jednim pitanjem za Vladcepesh i bilo koga ko moze a pomogne:
Uzeo sam navigaciju od prijateljea sa ciljem da na nju instaliram iGo i tako mu pomognem u koriscenju iste. Radi se o Blueberry 2go 447. Obrisao sam postojeci fajl sa NAVFREE navigacijom i instalirao iGo-Primo 2.4-9.6.13 po uputstvima. Kada ukljucim navigaciju i dalje pojavljuje interfejs starog navigacionog softver a iGo mogu da pokrenem samo iz WINC sistema sa samog uredjaja i radi sve ok. Kako da namestim da prilikom pokretanja uredjaja odmah otvara iGo navigacioni software sa kompletnim interfejsom? Ne znam gde sam napravio gresku. Da li je moguce da je uredjaj zakljucan iako je kupljen u prodavnici i kako to da resim ukoliko je to problem?
Kada uključiš uređaj pojavi se meni, tada prebaci na drugi list ikona, klikom na donju od dvije tačke na desnoj strani ekrana, izaberi navi path i navedi na izvršnu datoteku, tj, exe...
5.jpg

Učlanjen(a)
16.06.2012
Poruka
31
iGO Primo Honda Civic Reborn 9.6.13.405512, 18. juli 2014

display1.png

RAR arhiva sa HERE 2013.Q4 mapama i pratećim sadržajem za SRB, BiH, HR, CG i MAK. (mape, poi, 3d, speedcam, reljefi...)

Kod:
http://speedy.sh/jTEWd/juni2014.rar
šifra: serbianforum.org

Originalno dolazi sa podrškom samo za rezoluciju 800x480, dodao sam u data fajl folder 480x272, pa istestirajte da li radi kako treba, bagovi i sl...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
2
pozdrav novi sam na forumu pa da vas sve pozdravim sada da vam kazem svoj problem.Imam prestigio 5700 hd htjeo bih ubaciti nove karte kako samo mogu original odlucio sam nanovo instalirati igo primo 2.4.Moze li ova kombinacija i kako da podesim sys tekst, ako moze pomoc.

Natrag