iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
Koja god ti se sviđa. Lično, ubacivao sam na nekoliko primeraka, najbolje se ponašala 2.2 international edition.

Član
Učlanjen(a)
16.02.2013
Poruka
56
jel si čitao uputstva? utility folder i sys.txt izmene?

Jesam pročitao sam uputstva iz .TXT priloženih fajlova, i nikako ne mogu da namestim u brzom meniju opciju izbora mapchanger-a. Jedino radi ako stavim neki od priloženih skinova, a ja ne želim da koristim skinove. Da li to znači da bez skina ne radi mapchanger?
Ako je tako, može li se staviti neki od skinova za verziju 2.4 za Android? Ako je to moguće, koji skin ima najmanje nepotrebnih informacija na ekranu? Isprobao dimkava i gjak koji mi ne odgovaraju zbog nepotrebnih informacija na ekranu.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
ne može mapchanger bez skina jer nema opcije takve u originalnom meniju. legalni iGO ne podržava bilo kakvu opciju mapchangera.
jedino da probaš preko profila kao što ima za android iGO primo

Član
Učlanjen(a)
16.02.2013
Poruka
56
ne može mapchanger bez skina jer nema opcije takve u originalnom meniju. legalni iGO ne podržava bilo kakvu opciju mapchangera.
jedino da probaš preko profila kao što ima za android iGO primo

To preko profila sam namestio na androidu. Gde da nađem uputstvo za nameštanje na windowsu? Ili to sam pravim u profilima iz same navigacije?

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
pa isto napravi samo izmeni putanju u profili 1,2,3 u settings.ini
drugačije je.

Učlanjen(a)
19.12.2013
Poruka
79
Prestigio 5050 Win CE 6.0 Navitel software??? Šta ostavititi od navitel, šta izbrisati, šta preimenovati i koju verziju? Jer više ni sam ne znam šta sam probao.

Pomoć

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
ubaci iGO koji hoćeš pronađi putanju do exe fajla i pokreni.
pročitaj uputstva.

Učlanjen(a)
19.12.2013
Poruka
79
A šta obrisati...šta ostaviti-- ???
Ne znam koji su kriterijumi kada neko postavi pitanje, a da ga nema u temi, da se uvek odgovori sa pročitaj od početka...nekome se odmah odgovori sa pisanjem celog sys-a itd, a nekima čitaj.. bez obzira što toga nema u temi...
Nema veze za one koji imaju ovakav problem, rešenje sam pronašao na drugim sajtovima:
Obrisati sve na navigaciji, 2.Kopirati na navigaciju iGO sadržaj, preimenovati Igo folder u Navitel, 3.U navitel folderu preimenovati Igo.exe u Navitel.exe i srećno.

Natrag