iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
U ataču ti je ceo folder :)
Obično stavljam i GPS Viewer (GpsV.exe) zbog iskustva sa nekim uređajima: dešava se da neće da "upali" GPS prijemnik (u stvari uključi ga ali na neki način nije "vidljiv" šelu), zato pokrenem programče i startujem ga iz šela ili ručno.

Prilozi

• update.zip
    117,1 KB · Pregleda: 20

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
864
U ROOT kartice ili ROOT interne memorije?

Samo to, nikakvo povezivanje sa bilo čime?

Pitam, zato što ne radi.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
na prestigio simple shell podesiš da se automatski podiže pri uključivanju navigacije i podesiš prečice za total commander, iGO ,garmin, player. explorer.exe itd... uvek lako uđeš u njegov prestigio meni i kad tapneš na navigator otvara se simple shell sa prečicama za programe

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
U root (mikro)SD kartice, ceo folder. Ja to koristim kada testiram nav.programe i radilo mi je na svim WinCE Prestigio uredjajima, od 350-ce do 5000 serije. Naravno, uređaj uključuješ sa karticom unutra, tada on prvo potraži boot sa nje.
Probaj i kao što Vlad savetuje. Tu varijantu još nisam isprobao.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
864
ovo sa simpleshell radi, to sam probao i to je OK. Nije Windows Desktop, ali je OK

@Bocky72 kopirao sam folder na root sd kartice, isključio i ponovo uključio uređaj i ništa. Naravno da je kartica u uređaju.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
E naterao si me da ponovo proverim :). Startuje se blanko ekran, imaš gore u meniju File > Run Shell. Startuje se Win CE. Posle pokrenem GPS Viewer i startujem prijemnik. Posle pokrećem svejedno iz memorije ili sa kartice šta mi se sviđa. Mada može i ovde da se napravi automatizovana skripta da to odradi sama. Ja je nisam pravio jer pogledam stanje satelita i još par stavki pre nego testiram. Radi kod mene (GV450) i kod drugara-komšije na 4300 (dosta noviji od mog). A koliko se sećam, i 5120 serija takođe radi boot sa kartice. Jedino ako tvoja nije sa nekim drugim firmwerom.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
864
Brate, kod mene se podigne normalan početni ekran

Natrag