Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U ataču ti je ceo folder
Obično stavljam i GPS Viewer (GpsV.exe) zbog iskustva sa nekim uređajima: dešava se da neće da "upali" GPS prijemnik (u stvari uključi ga ali na neki način nije "vidljiv" šelu), zato pokrenem programče i startujem ga iz šela ili ručno.
na prestigio simple shell podesiš da se automatski podiže pri uključivanju navigacije i podesiš prečice za total commander, iGO ,garmin, player. explorer.exe itd... uvek lako uđeš u njegov prestigio meni i kad tapneš na navigator otvara se simple shell sa prečicama za programe
U root (mikro)SD kartice, ceo folder. Ja to koristim kada testiram nav.programe i radilo mi je na svim WinCE Prestigio uredjajima, od 350-ce do 5000 serije. Naravno, uređaj uključuješ sa karticom unutra, tada on prvo potraži boot sa nje.
Probaj i kao što Vlad savetuje. Tu varijantu još nisam isprobao.
E naterao si me da ponovo proverim . Startuje se blanko ekran, imaš gore u meniju File > Run Shell. Startuje se Win CE. Posle pokrenem GPS Viewer i startujem prijemnik. Posle pokrećem svejedno iz memorije ili sa kartice šta mi se sviđa. Mada može i ovde da se napravi automatizovana skripta da to odradi sama. Ja je nisam pravio jer pogledam stanje satelita i još par stavki pre nego testiram. Radi kod mene (GV450) i kod drugara-komšije na 4300 (dosta noviji od mog). A koliko se sećam, i 5120 serija takođe radi boot sa kartice. Jedino ako tvoja nije sa nekim drugim firmwerom.