iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
Upravo probao. Sačekaš 10 sec i možeš. Ako imaš neki bloker, moguće da ti ne daje pristup sajtu. Meni malwarebytes neće da dozvoli, moram da ga disejblujem.
A, takođe, proguglaj malo :) Rekoh ti već, ima ga na dosta sajtova.

Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
278
Evo kako meni izlazi dok je ukljucen Avast Web Rep u Add-ons-u:

Грешка: Тражени Страница коју покушавате да погледате не постоји или је уклоњена јер крши наше услове коришћења.
Кликните овде да иде на насловну страну.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
isključite firewall neka bude windows firewall dok ne pristupite stranici ili još bolje jdownloader koristite

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
864
Ima li neko skin dimkaWA_P172 ili dimkaWA_P173?

Hvala

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
864
uputstvo

Universal Shell RV1.8

Kod:
http://www.upl.me/8bQeB0
Stavio sam Uni Shell na SD Card, podesio u postavkama da mi umesto Primo pokreće Start.exe.

Pokrene Universal Shell, podešavanja, sve ide OK i kada završi, prikaže Universal Shel na ekranu oko pola sekunde, a onda mi vrati startni ekran moje navigacije. Tu kliknem ponovo na pokretanje, i vidim da je Universal Shel aktivan u pozadini, ali se njegov ekran za pola sekunde pokrije startnim ekranom navigacionog uređaja.

Ima li ko ideju, kako da ga "nateram" da ostane vidljiv?

A da, uređaj je Prestigio GeoVision 5120BT

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.872
Ne ide tako. Kod prestigia je dovoljno u root kartice da staviš folder "UPDATE". U njemu prazan fajl po imenu "EnterWinCEShell" bez ekstenzije, i pored njega MSI_Executor.exe. Tako pokrećeš njegov WinCE, posle možeš da koristiš šta hoćeš.
Nemoj da petljaš sa butovanjem sistema uređaja, posle ćeš morati da ga flešuješ.

Natrag