iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
2
Pozdrav svima,
Pokušavam da setujem Bluebbery 2Go547 međutim uvek mi se javlja:
Fatal Error occured in main thread.
Address: 0x40063c10
Exception: 0xc0000005
Probao sam više puta da izbrišem Save file i Sys da promenim na residentflash takođe i utitlity .ini
Ako ima neko predlo šta bi još trebalo da proverim javite.

Učlanjen(a)
14.01.2013
Poruka
7
kupio sam medion e4460 sa namerom da ubacim igo..trebalo bi da moze..ali neznam kako da odkljucam taj medion...
unapred se zahvaljujem

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
Imam neku Tevion navigaciju, oznaka X11-15297, win ce 4.2. Ima karticu na kojoj je Igo 8 cini mi se, ubacio sam nove karte i radi ok sem sto kad se iskljuci sa punjaca odbrojava i kad zavrsi zamrzne se upaljen i ne reaguje ni na sta, mora da se gasi na dugme. Zanimljivo je da nema na sebi usb port, samo slot za SD karticu. Karticu sam ubacio u citac i prebacio mape. Kada se kartica izvadi i pokrene uredjaj, ukljuci se normalno samo sto nema ikonice Igo, znaci da ima neku internu memoriju sa operativnim sistemom, verovatno.
E sad, probao sam da prebacim ovu navigaciju i nece da je pokrene, preimenovao sam Primo.exe u Igo.exe, tako je na onoj sto radi, i opet nista. Sta jos da probam, nisam bas upoznat sa Win CE sistemom?
Kako makar da probam da resim taj problem sto nece da se ugasi kad se skloni sa punjaca nego se zamrzne? Trazio sam reset dugmence ali ga nema, a na internetu nisam nasao nikakve informacije...

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
te stare navigacije nemaju usb i one što imaju bude usb 1.1 što znači da prebaciš 700MB treba ti 45 minuta
slab je to uređaj za iGO Primo . bez 128MB ram i windows mobile 6 ne vredi koristiti
bolje nađi neku drugu navigaciju.
windows mobile 5.0 ili 6.0 da ima i 64MB-128MB ram

a ima i android verzije navigacija.

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
Otkljucao sam ovu Tevion navigaciju iz prethodnog posta, sad imam explorer i pristup svim fajlovima. Problem je sto nece da pokrene nijednu drugu navigaciju, jednostavno se nista ne desava, ni ne krene da se ucitava, bas nista, onda uglavnom zablokira. Probao sam i Igo 8, 9, Primo, nece nista. Nece da pokrene ni ovu originalnu ako je prekopiram na fizicki drugu karticu, sto je bas zanimljivo, kao da ima neku zastitu... Sta bih mogao jos da probam?

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
zato što je stari operativni sistem win ce 4.2 . trebao bi da iskopaš neku verziju iGO 8 koja bi radila a to je teško naći.

igo 2006 bi radio ali zadnje karte za taj iGO su izašle 2010 godine, tek od iGO 8.3.xxx pa noviji koriste ovu novu vrstu karata koje su aktuelne.

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
zato što je stari operativni sistem win ce 4.2 . trebao bi da iskopaš neku verziju iGO 8 koja bi radila a to je teško naći.

igo 2006 bi radio ali zadnje karte za taj iGO su izašle 2010 godine, tek od iGO 8.3.xxx pa noviji koriste ovu novu vrstu karata koje su aktuelne.

Za neku novu verziju si mozda u pravu da nece da radi, ali mi nikako nije jasno zasto nece da radi VEC POSTOJECA navigacija (koja sasvim normalno radi sa kartice koja je dosla uz uredjaj) ako je prekopiram na DRUGU KARTICU? Vidim da se ovde niko ne zali da mora da koristi samo originalnu sd karticu koju je dobio uz uredjaj? Nesto ne verujem da moja neka-tamo-krs Tevion navigacija ima neke super-mega-giga zastite koje nemaju ostali uredjaji koji se ovde pominju i na kojima sve normalno radi sa bilo koje sd kartice...
Inace, na originalnoj kartici je Igo 8.4.3.

Natrag