iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Član
Učlanjen(a)
08.04.2012
Poruka
26
Sad sam sa puta salje me par kilometara pored puta odnosno idem autoputem a na gps idem livadom ?

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Gledaj da ti navigator bude što otvoreniji prema nebu nakači ga na šoferšajbni i navigaciju obavezno na punjač za kola povezati

gps_navigation_mount_glass_80000_300x300.jpg

Učlanjen(a)
02.03.2010
Poruka
1
pozdrav, imam problem sa navigacijom wayteq x960bt, radio sve normalno i nakon što je moj drug malo čačkao prilikom paljenja javlja "aplication error, Not found aplication. Please instal it from SD/MMC ne ulazi u meni već podize windows ce 6.0, s. ima li joj lijeka ??

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
nema meni kao ranije? nego samo explorer? aj napravi screen shot da vidimo to

Učlanjen(a)
01.02.2013
Poruka
2
Pozdrav svima, posle duge pretrage po internetu nisam imao vise izbora nego da potrazim pomoc ovde.

Imam vec duze vreme gps usredjaj Prestigio Geovision 5050 i na njemu IGO verziju 8.3.5.
Sad dolazim u situaciju da moram da ubacim nove mape ali ne mogu da ih ubacim u vec postojeci IGO vec moram da instaliram novu verziju.
Situacija je sledeca. Skinuo sam IGO 2.4 sa ove teme, odzipovao i prekopirao folder Primo2.4 na SD karticu. Inace planiram da zadrzim staru verziju softvera a na SD karticu da instaliram ovu novu 2.4 verziju.

SYS.TXT nisam menjao jer mi treba bas ta rezolucija kao sto je tu.
SD kartica mi se zove SDMMC tako da je ni zbog toga nisam morao da menjam SYS fajl.

Problem je u tome sto ja nisam ni stigao do neke greske pa da trazim sta me konkretno muci.

Kada upalim GPS uredjaj on mi i dalje pokrece onaj stari IGO. Do ovog novog ni ne dolazi, kao da i nisam ubacio karticu.

Moje pitanje za pocetak je kako uopste da on pokrene tu novu verziju?

Hvala

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
pa moraš da podesiš da se pokreće novi a ne stari. ako ti se odmah otvara igo znači da je na autorun podešen stari.
jel imaš neki meni unutra kad izađeš iz tog iGO 8 ? traži navi path ili navi put podesi promo.exe bez autorun ili sa

Učlanjen(a)
01.02.2013
Poruka
2
Hvala druže... Nisam imao predstavu da postoji nešto između. Svaki put se automatski otvori navigacija. Podesio sam putanju i sad sve super radi.

Hvala još jednom

Natrag