iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Član
Učlanjen(a)
05.03.2011
Poruka
3
Postoji li nacin da se iskljuci auto recalculation rute na ptimo 2.4 za win ce? Probao sam sa setovanjima u okviru sys.txt, medjutim - nista i dalje sam uspostavlja novu rutu kada skrenem sa postavljene.

Hvala.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
pokušaj da nađeš preko nekog skina takvu opciju recimo gjak , dimka ili nekog trećeg

Član
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poruka
40
@vladcepesh
pozdrav imam i ja problem isto kada izadjem iz navigacije on ispise
"Application Primo.exe encountered a serious error and must shut down."
Probao sam da obrisem save folder i nista pregledao sam licence i nisam nasao nijednu NavOn licencu ili se mozda ja ne znam da su to te licence ali pod tim imenom nema nijedne.
Sto se tice izabiranja loseg skina nisam ni jedan ni izabrao nego kako je po defaultu namesteno opet isto.
Navigacija je ova poslednja 9.6.13.267029 a nalazi se na unutrasnjoj memoriji.
Cak sam i pregledao ceo SYS fajl i nasao jednu pogresnu / i prepravio je u \ e sada mi samo nije jasno da li treba da budu \ ili sve da ih prepravim u /. POsto kada sam pregledao ceo SYS fajl sve ostale su bile \ samo ova prva u [folders]je bila app="%SDMMC%/Primo2".
Ali opet nista opet ima istu poruku kada je ugasim Da li jos neko ima ideju sta da uradim. Hvala unapred.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
gde ti igo folder na memorijskoj kartici ili na resident flash?

imaš u folderu dodatak još 3 verzije exe fajlova probaj sa nekim od njih

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.04.2012
Poruka
26
Vec sam se obracao ali ne mogu da nadjem gde pa ponavljam pitanje
Skinuo sam iGO primo 2,4 i sve radi ali kad zadam da izbegne konkretan put - izbaci me iz programa
Nisam video da neko ima slicnih problema a meni se isti problem desava i na[h=2]blackberry i na Clarion [/h]I nigde u upustvu nema sta je ili cemu sluze Alati, Config i Dodatak (mozda je tu problem)
Hvala
[h=3][/h]

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
piše ti u alatima čemu služe programi ako hoćeš konkretnije objašnjenje naziv programa na google search i to je to
uglavnom se svodi na informacije o tcm i gps port i baud. windows informacije o samom uređaju, screen shoot.

dodatak različite verzije .exe fajla probaj od njih možda ti neki više odgovara.

izbaci privremeno
1. building
2. car
3. dem fajl
4. global_cfg uzmi najnoviji koji nije modovan (modovan je veći fajl oko 10,12mb, original oko7.5mb)
5. izbaci base mape ,
6. izbaci raster
7. izbaci speedcam fajlove
8. izbaci userdata privremeno
9. izbaci skin
10. backup save foldera , pa onda obriši taj folder onda podigni igo

onda testiraj sve to

Poslednja izmena:
Natrag