Da ne ulazimo u tehničke detalje koje je kolega pera dao i koji će biti problematični za većinu korisnika
Na stranu što će biti validno do narednog apdejta pa onda jovo nanovo
Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5g
Android 16 kako ja znam 64 bitni je
Ajd da ponovim, po ko zna koji put i kao primer koristi'ću taj model
- objavljen 2013-e sa Androidom 13, "prirodna" podrška za 32bit aplikacije. Nije top model tako da mnoge restrikcije inicijalno ni ne postoje kao što su bile kod S serije.
Sukcesivnim apdejtovima sistem se nadograđuje, ostaju repovi i zaostavštine. Ti repovi mogu da prave probleme, mada izgleda da sve radi kako treba, u svakom slučaju sporije funkcioniše nego da je od starta sa 16-com. To se "rešava" factory resetom.
Ovakav slučaj uz manje ili više varijacija uglavnom je pristuan kod većine proizvođača
Ali
Onog trenutka kada odradiš sistem reset izgubićeš stare mogućnosti, ostaje ti samo nov sistem iz kog je izbačen 32bit wrapper
Samsung se trudi da bude veći papa od samog pape pa još više ograničenja ima nego sam google (**bo ih knox)
+++
FTR mogu da budu aktivni ali ne znači i da mogu da se koriste kako treba.
Predložiće drugu rutu, ne znači da uzima sve restrikciju u uvid (visinu ili težinu vozila, opasne materije) ....
Basar nikad nije bio poznat kao truck izdanje. Jedna jedina varijanta je podržavala te mogučnosti, verovatno je objavljena greškom. Generalno, prepoznavao je truck sadržaj ali to nije funkcionisalo kako treba. Eksperimentisalo se sa različitim ux-evima, džabe. Sama apk mora da ima implementaciju odgovarajih komponenti.
Pa znaš koliko se diskusije vodilo o tome na nekom drugom inostranom forumu

.
Profesionalni vozać koji ne poznaje materiju a proba neprovereno i nepotvrđeno izdanje, nakon prve kazne baciće mobilni kroz prozor
World nije imao nikakvu truck podršku, Avic skoro kompletnu ali uz nedostatak licenci, Izrael prirodnu i Gift kao derivat uz ux, T4A dodatno specifičnu, ostale marginalna izdanja da ne pominjem
Načekaćemo se dok nađemo potvrđeno testirano 64bit app izdanje koje može sve. Još više da bude adekvatno kr*kovano