iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
233
Meni takodje radi na Xiaomi 15 Android 16, evo ovde sam napisao:
Da citiram sam sebe pa da se nadovezem, Israel i World sam probao, rade na A16.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.933
Momci, propuštate najbitniji momenat
... a da ima podesavanje za duzinu,visinu,tezinu (kamion, autobus)....Xiaomi ...
Nove 64 app nisu u potpunsoti krekovane. Nisam video da neka kompletno podržava sve truck atribute
Aj' da vidim ko će naći licencu za truck plus da je potpuno adekvatan

Gde u priču ubaciste Lunu, tu je softver OK ali truck sadržaj ne postoji

Osim toga Xiaomi koristi svoju modifikaciju Androida, Hyper OS.

@idol.67
Kupi neko starije telefonče i koristi ga za to.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
233
Sad sam probao na ovo Israel sto imam instalirano, radi kamionski rezim. Ima sva kamionska podesavanja, duzinu, visinu, tezinu....
Probao sam i jednu rutu, u kamionskom rezimu mi ne izbacuje istu rutu kao za auto.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.933
Izrael naravno. to je jedino izdanje koje ima "prirodnu" podršku za mnogo toga. Ali to je standardni NextGen prve generacije
Nažažost, ne funkcioniše na čistim 64bit izdanjima sistema

Da si ti resetovao mob nakon apgrejda kako bi inače trebalo da se radi, ne bi funkcionisao ni tebi Kad ti prođe naredni apdejt, lako može da se desi da neće ni reset biti potreban.

Doduše, moguće je da je Xiaomi na 15-ci i Hyper 3 dozvolio 32bit wrapper, ali Samsung i većina ostalih ga je potpuno izbacila iz sistema naročito kod top modela (i onih starijih) ali i kod najjeftinijih poslednuje generacije

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
18.01.2014
Poruka
6
Momci, propuštate najbitniji momenat

Nove 64 app nisu u potpunsoti krekovane. Nisam video da neka kompletno podržava sve truck atribute
Aj' da vidim ko će naći licencu za truck plus da je potpuno adekvatan

Gde u priču ubaciste Lunu, tu je softver OK ali truck sadržaj ne postoji

Osim toga Xiaomi koristi svoju modifikaciju Androida, Hyper OS.

@idol.67
Kupi neko starije telefonče i koristi ga za to.
Tako sam i uradio. Čuvam Xiami redmi note 10 pro ne apdejtovan i na njemu samo apdejtujem mape.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
564
Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5g
Android 16 kako ja znam 64 bitni je
iGO nextGen Basar
FTR sve države aktivne
HNR međutim nije u potpunosti...

Ako treba dokaz uploadovaću

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.306
Google je od Decembra 2025 na Android 14, 15 i 16 zvanicno uklonio podrsku za apk kojima je ciljani API Android 6, sto znai da je starije APK ne vise nemoguce koristiti na officijal ROM. E sad to je reseno za korisnike koji imaju root uredjaje bez obzira da li je Android 14, 15 i 16 jer je kreiran LSPosed modul koji se zove Disable Targate API Block koji resava ovaj problem ali se apk moraju preuzeti sa interneta i instalirat iz File Manager daklem nije moguce preuzeti stare APK sa GooglePlayStore.
E sad gde je onda problem rutujes uredjaj i to je to, kao prvo komplikovano je, prvo rutujes onda instaliras Magisk Manager sa svim potrebnim Zigisk modulima pa onda LSPosed i modul Disable Targate API Block ali tek onda krece dramaturgija jer neki uredjai da bi sve ono radilo moraju da imaju i PlayIntegrityCheck minimum 2 stepena ali tu dolazimo do novog problema jer je vecini root korisnika zanimljivo da proveravaju konstantno PlayIntegrityCheck i onda naravno google banuje taj kljuc, to se desilo pre neki dan ja prosto ne mogu da verujem 29.012026 su izbacili novi kljuc i PlayIntegrityCheck je prolazio sa 3 zelena i onda su toliko proveravali da je google vec 05.02.2026 provalio taj kljuc i uradio soft Ban i sad prolazi samo PlayIntegrityCheck 2 Zelena cak i TrickyStore injektor...

Zato sve ovo nije za neku da kazemo komercijalu upotrebu, e sad ako neko zeli da se igra ja cu postaviti ceo postupak pa probajte...

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.933
Da ne ulazimo u tehničke detalje koje je kolega pera dao i koji će biti problematični za većinu korisnika
Na stranu što će biti validno do narednog apdejta pa onda jovo nanovo

Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5g
Android 16 kako ja znam 64 bitni je
Ajd da ponovim, po ko zna koji put i kao primer koristi'ću taj model
- objavljen 2013-e sa Androidom 13, "prirodna" podrška za 32bit aplikacije. Nije top model tako da mnoge restrikcije inicijalno ni ne postoje kao što su bile kod S serije.
Sukcesivnim apdejtovima sistem se nadograđuje, ostaju repovi i zaostavštine. Ti repovi mogu da prave probleme, mada izgleda da sve radi kako treba, u svakom slučaju sporije funkcioniše nego da je od starta sa 16-com. To se "rešava" factory resetom.
Ovakav slučaj uz manje ili više varijacija uglavnom je pristuan kod većine proizvođača
Ali
Onog trenutka kada odradiš sistem reset izgubićeš stare mogućnosti, ostaje ti samo nov sistem iz kog je izbačen 32bit wrapper
Samsung se trudi da bude veći papa od samog pape pa još više ograničenja ima nego sam google (**bo ih knox)
+++
FTR mogu da budu aktivni ali ne znači i da mogu da se koriste kako treba.
Predložiće drugu rutu, ne znači da uzima sve restrikciju u uvid (visinu ili težinu vozila, opasne materije) ....

Basar nikad nije bio poznat kao truck izdanje. Jedna jedina varijanta je podržavala te mogučnosti, verovatno je objavljena greškom. Generalno, prepoznavao je truck sadržaj ali to nije funkcionisalo kako treba. Eksperimentisalo se sa različitim ux-evima, džabe. Sama apk mora da ima implementaciju odgovarajih komponenti.
Pa znaš koliko se diskusije vodilo o tome na nekom drugom inostranom forumu :).
Profesionalni vozać koji ne poznaje materiju a proba neprovereno i nepotvrđeno izdanje, nakon prve kazne baciće mobilni kroz prozor

World nije imao nikakvu truck podršku, Avic skoro kompletnu ali uz nedostatak licenci, Izrael prirodnu i Gift kao derivat uz ux, T4A dodatno specifičnu, ostale marginalna izdanja da ne pominjem

Načekaćemo se dok nađemo potvrđeno testirano 64bit app izdanje koje može sve. Još više da bude adekvatno kr*kovano

Poslednja izmena:
Natrag