iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.295
Vrlo jednostavno @Djole1970, uzmi neku SKOCKANU verziju (bilo koji ne moras "moju") samo da je full cra*ked pa probaj sat sve mozes sa njom a onda uzmi tu i uporedi, testiraj u realnim uslovima, voznji...

Ja sam uvek za, daj te mi apk dobro cra*ked x64 verziju da vredi, Pongo skin x64 vec imamo, i dobijate nasu srpsku SKOCKANU x64 verziju bez problema...

Učlanjen(a)
01.10.2013
Poruka
459
Vrlo jednostavno @Djole1970, uzmi neku SKOCKANU verziju (bilo koji ne moras "moju") samo da je full cra*ked pa probaj sat sve mozes sa njom a onda uzmi tu i uporedi, testiraj u realnim uslovima, voznji...

Ja sam uvek za, daj te mi apk dobro cra*ked x64 verziju da vredi, Pongo skin x64 vec imamo, i dobijate nasu srpsku SKOCKANU x64 verziju bez problema...
Hvala na odgovorima @pera.simic

Sve verzije X64 koje sam našao na forumu za iGO su vezane za Samsung i ni jedna se nije mogla instalirati na Honor android 14 i/ili 15 mobilni, izbacuju grešku da su za starije verzije androida. :(
Bio sam prešao na Sygic ali svaka nova verzija je funkcionalna na telefonu max mesec dana (i ako uradim step by step kako je već mali milion puta napisano na forumu), zašto ne znam, nisam uklavirio gde je problem...

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.864
Nije problem iGO ni android 14/15 već MagicOS
Koristi NDS, "domaće" prilagođeno izdanje. 100 puta bolje od Sygica

Natrag