iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Gospodo nije ovo post o kome cemo raspravljati tko je kakav i sta je. Ovo je bio dobronamjeran post na zahtjev kolega.

P.S Ne znam zasto je taj website takav ali sorry ako je bilo problema i zamolio bi ADMINA da obrise moj post a za kolege koje zanima ova verzija neka mi se jave u pp pa cemo razmjeniti file. Recimo Bitdefender blokira filedropper blokira zippyshare ali nekim cudom kod mene eto shareplace nije blokirao hmm..no sorry ako je doslo do nekih problema i zato sam zamolio admina da taj post obrise i da kolege koje zanima ova verzija mogu se javiti u pp.

@navigas ovakav jedan file na Google drive jos u EU da dijelim je po mene opasno. Dva zipa za sifrom je tesko vidjeti sta se nalazi unutar arhive bez sifre iz tog razloga dva zippa.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Čudne su ove nextgen verzije.
Ja sam sebi "skockao" igo israel,sa pongo skinom,glasovnim upozorenjem na kamere,glasovnim upozorenjima na saobraćajne znake,itd itd.
Radilo je to tako do jučer,dok nije poludila iz čista mira..Greška se ispoljava u tome što ne može uopšte da nađe rutu
Ovako to ona izračunava po čitav dan..
Brisao sam pongo skin i probao bez njega..ista stvar..
Interesantno je da kad ubacim drugi ux folder,recimo od iGO_Avic,onda je sve o.k
6MWn3hW.png

Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Promjenio sam cloud ali post ne mogu edit no u svakom slucaju kome treba i ko zeli da proba neka se javi.

A druze taj problem sa proracunom je kod mene nekada bio u ovisnosti o sys postavki narocito kod POI itd.

A da probas sa mojim sys samo stavi svoju putanju za mape @dilerik

Male su sanse ali probaj...a nesto u ux zeza hmm probaj na tren da ugasis traffic info tj saobracaj pa onda. Recimo cak do racuna da upalis GPS i net ili ugasis ma bilo je tu cudnih kombinacija kada sam se igrao sa pongom. Probaj pa javi...

Prilozi

• sys.txt
    10,5 KB · Pregleda: 11
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Hvala drugar
Probao sam ovo sve,ali se isto dešava,tako da je vjerovatno do nečega u ux folderu
Jučer sam izgubio skoro 2 sata sa tim ux folderom,ali bez uspjeha....ide izgleda ovo sve u kantu,ja se ne "peglo" više s njim

Učlanjen(a)
07.04.2010
Poruka
4
Kako može da se ubaci i opcija "Show on map", tamo u New route pored Address, Place, History? Znam da je u Primo trebalo nešto da se ispravi u sys.txt, ako je neko uspeo neka podeli...

Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
@tomix77

Ja sam tu opciju nalazio kada recimo ubacim
gpsandmore_generic.zip od iGO_Israel. Ne znam sada da li neke druge opcije nestanu ali probaj znam da ne tako radilo. Pozz

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Gospodo nije ovo post o kome cemo raspravljati tko je kakav i sta je. Ovo je bio dobronamjeran post na zahtjev kolega.
Ovo je inače nekada bila tema namenjena osnovnim verzijama ove navigacije, a teme za skinove i skockane verzije postoje kao posebne teme.
Zašto se svaka tema na ovom forumu pretvorila u samoreklamiranje skockanih skinova i vezija, to valjda modertori znaju...
Nekada se na pitanje "kako da..." dobijao odgovor "uradi to, zatim to, a onda to...", a sa da "uzmi moju skockanu verziju, sidu leči... Ima skin i čita misli..."

Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Ja ovdje ne bi ni postao da me drugovi sa foruma nisu zamolili. Mislim da je ova verzija takoreći osnovna jer nema skina.itd. Ima par tih opcijica.koje i ne primijete se u odnosu na original.

Eh ono sto još volim.kod ovog iGO_Pal je to jedino od njega je brzi Avic_Sync u radu ili original World bez manipulacije.

Mislim da ova verzija ne pripada tamo u skockane jer nema skin i nije puno modifikovana. Izgleda kao original sa par opcija ispod haube...kao sto rekoh ja imam i licencirani World ali koristim ovu.

Običan korisnik kojem samo treba dobra navi moze ovo skinuti na pc ubaciti mape kopirati na internu memoriju moba i vozi dok se boje ne izlizu :)

Koliko znam ovaj tip gotove verzije nemamo tamo u skockanim verzijama. Možda da kolega @toda81 to skine i reupload i ubaci tamo ako za tim.ima interesa.

- Brza
- Full modovi (Truck itd)
- Bez skina
- Sve aktivno
- Testirana vec dugo

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Natrag