Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Čudna neka verzija..kod mene neće da radi bez wifi..iGO Tracks4Africa 9.19.2.746397 - 24.oct.2018
Mape i ostali NNG fajlovi rade sa njihovim licencama.
Apk, data.zip, ux, license -
[Hidden content]
Vracamo se u glavni folder - root folder - base folder kako to neko naziva. Tu treba da imas sledece
GLAVNI FOLDER
Ma nije problem sto se ima, vec sto je pun. Ali sta da se radi takve su te kvalitetne BEZ SKINA...debug nije dobro da se ima
@iGO_Fan, više puta sam izjavio da mene iGO navigacija više ne interesuje. Detaljne razloge ne bih ponavljao. Smatram da je to izvikana i loša navigacija ! Nekada bila dobra, sada je izbog mapa i zbog sumnjivog navigacionog algoritma, postala drugorazredna. Naravno, postoje ljudi koji i dalje žele da je koriste i to je legitimno i ja ih ne želim ubeđivati u moje argumente...Jedan mali savjet probajte mozda se iznenadite.
P.S Zipovao sam ga 2x zbog zaštite a moj av Bitdefeder nista nije javio za ovaj site.
Ali sta da se radi takve su te kvalitetne BEZ SKINA...
Nikakve veze!P.S Zipovao sam ga 2x zbog zaštite
Meni ni sa jednom verzijom Israel, Gift, Pal, Basar, Avic, Africa, World i Pongo skinom ne puni folder debug.Ni to nije tačno . Skinovi i te kako prave debug