Ja sam preuzeo ovaj skin.mod. zip, i raspakovao ga i imam iGO za external i internu memoriju. Kad otvorim interni iGO ima dosta foldera, vidim UX folder u njemu ima ovih fajlova, da li njega treba da prebacim u moj iGO folder?, I vidim u drugom UI nextgen folderu POI,, I to da iskopiram?
Ne znam šta treba.
Ja ne vidim neki drugi izgled i u podešavanjima nema nigde da piše pongo ili ja grešim jer nisam vičan ovome. Iskopirao sam ceo folder iGO u moj folder iGO,, sigurno je smešno ali ne znam. A kako se podešava da se vide zgrade u 3D formatu. Mene ovo buni.
Uhh izvinjavam se pogrešno sam preuzeo uhh. Kada preuzmem I raspakujem, sadržaj kopiram u iGO/content/skin?, je li tako?
Ovako preuzeo si
pogresan...
U postu su dve verzije
originalna od autora koja nije menjana i
MOD koja je prilagodjena za nas.
Lepo sam napisao da preuzmes
MOD vreziju koja je prilagodjena nama, a i u njoj je dodato sve sto je potrebno lang, voice itd.
Da bi
Pongo skin ispravno radio morate da imate sledece:
ux - folder sa oko 90 ux zip faila-
ux folder se kopira direktno u
Baze_Folder/ux
data.zip - za pongo skin-
data.zip se kopira direktno u
Baze_Folder/
sys.txt - prilagodjen za pongo skin-
sys.txt se kopira direktno u
Baze_Folder/
Lang fail - prilagodjen za pongo skin-
lang se kopira na putanji
Baze_Folder/content/lang
Voice fail - prilagodjen za pongo skin-
voice se kopira na putanji
Baze_Folder/content/voice
Ove
5 stavke su
izuzetno bitne i moraju biti
bas za Pongo skin, mesanje sa
drugim skinovima nije dozvoljeno pa makar to bio i originalni skin.
Zato je bitno da prilikom dodavanja Pongo skina u na primer osnovnu verziju, ove 5 stavke
obrisati iz osnovne verzije a onda nove kopirati, one koje se dobijaju u Pongo skin paketu.
Ni u kom slucaju
ne prepisivati, pogotovo
ux folder da ne bi ostalo nesto od prethodne verzije.
Sve ostalo kao
global_cfg, mape, building, lang, scheme, itd. koristiti iz osnovne verzije (pozeljno je da je naj novijeg datuma pogotovo
global_cfg)