Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sa tableta mi je otvarao pogresan fajl a sada sa telefona pravi. Razlicite verzije tapatalk na jednom i na drugom pa verovatno tu negde lezi problem. Ustanovicu to kasnije iz radoznalosti a za tvoj problem verujem da je uzrok podesenost OS odnosno koriscenje neke "optimizer" app ili app za ustedu baterije. Takodje, s obzirom da tvrdis da su pozadinski procesi dozvoljeni a ne kazes po kom modelu odnosno koliko njih je dozvoljeno (mozda si dozvolio samo jedan a onda konkurentni proces pogasi iGO proces) predlazem da i to isproveravas kao i da li ti je mozda ukljucena opcija za gasenje aktivnosti koje korisnik napusti. Uglavnom, iGO je dobro podesen i problem je van njega.Moj sys je taj što je otvorio WOB, a sys koji je otvorio Marks ,nije moj sys.
Ja našao nisam ništa vratio 15-et stranica unazad. Znači sa interne memorije da instaliram? Imam Meizu m2 note. Ovde mi izbacuje ovu grešku dok na LG K8, radi extra.
Ako ti taj sto ga imas radi onda ne vidim razlog zasto ga menjati. Nema tu neke posebne filozofije
Sent from my SM-N930F using Tapatalk