Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala svima.
Samo jos jedno glupavo pitanje .
Trenutno testiram polsednju verziju iGO_Israel ( skin by Pongo ) sa mapama iz Q1_2017.
Kako da smanjim velicinu fonta u menijima ?
gde da potrazim link za verziju ovu koju koristis
Ja da pitam što mi puca često (gasi se app) ova verzija?Hvala svima.
Samo jos jedno glupavo pitanje .
Trenutno testiram polsednju verziju iGO_Israel ( skin by Pongo ) sa mapama iz Q1_2017.
Kako da smanjim velicinu fonta u menijima ?
Kod mene je super radila u dva navrataN ukupno 3h rada, a ni jednom nije pukla. Probaj da obrises save folder i da je sam ispodesavas i onda je testirajJa da pitam što mi puca često (gasi se app) ova verzija?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kad, kako i u kojim slucajevima... Da li si primetio da postoji neka veza kada i u kojim slucajevima.Ja da pitam što mi puca često (gasi se app) ova verzija?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
... I keša u aplication/settings pride. Ako još koristi Pongo skin, čak bih tvrdio da će to definitivno biti rešenje problema. Od kad je, pored dnevnog i noćnog, ubacio i kolor mod, Pongov skin je baš postao mušičav (i autorad funkcija verovatno nosi deo krivice) i mislim da ni poslednji ispravak nije rešio probleme. Koristim i default i neku svoju kastomizaciju originalnog skina i sa njima je sve OK, dok za Pongov svako malo moram da brišem save i cash.... brisanje save je mozda naj bolje resenje.