@BlackBeetle
Ovako kupio sam iGO_World verziju
iGO NAVIGATION 9.18.27.702387 Jun 01 2017
Link na GOOGLE PLAY
HTML:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.igoworld
Pod opcijama pregled licenci imam 6 licenci
Dok u folderu
Android/data/com.nng.igo.primong.igoworld/files/license imam samo JEDNU licencu i device.nng
Licenca nosi naziv:
iGO_Navigation_Android_Base_license_2.lyc
Sto se tice UX i sys tu je izgleda stvar sa originalim iGO malo drugacija, jednostavno ih NEMA!!! Mozda su negdje sakriveni, utrpani ali ja ih ne mogu naci.
Mape su nazalost 2015.Q3 i jos cekamo vec evo godinu dana taj famozni update koji ne znam da li ce ikada i doci. Korisnici droid-a i iOS-a su osudjeni na mape iz 2015.Q3.
Od online servisa moguce je u ovoj verziji samo kupiti:
Online Traffic (godinsja licenca)
Online Search (dolazi u sklopu aplikacije)
AVICSYNC i ostali....
Weather
Fuel Prices
Online Parking
su izgleda moguce samo kod AVIC verzije ili mozda BASAR ili nekih tamo iGO verzija koje nisu za nase trziste. Izuzev AVIC koji koliko znam podrzava Europu u Full-u. Za sada nisam kupio AVIC jer vidim da je njegov paket nesto skuplji po pitanju svih ovih servisa jer znamo kakvo je ime AVICSYNC a time i ova cijena.
Sto se tice kupovine paketa u originalno verziji sve se kupuje zasebno:
- Mape Europe
- 3D zgrade
- Europe TMC
- Hungary Traffic
- DEM
- Turska
- Rusija
- Australija
- Middle East
- Africa (u dijelovima)
- AMerica (u dijelovima)
- TTS
- Europe Truck and Caravan
- Speedcam
Mape, POI, building, phoneme, dem, speedcam se nalaze u folderu:
Android/data/com.nng.igo.primong.igoworld/files/InappShop/Mount
Od foldera tu su:
license
privdocs
save
screenshots
import_to_GooglePlay.csv
Struktura originalnog iGO je drugacija.
Laicki sam pokusao da rjesim problem sa online pretragom kopirajuci ovu jedinu licencu u moj crk Israel ili Gift sto naravno ocekivano nije urodilo plodom.
Napisao sam malo vise informacija nego sto je trazeno jer mozda nekom od kolega bude zanimljivo kako funkcionise oriignalni igo. Sem tog placanja i naravno nedostatka mnogih elemenata koji mi kombinujemo u nase "narodne" verzije sve ostalo je isto. Razlika je u brzini, pokrece se za par sekundi tacnije 2 3 i radi super brzo i stabilno bez crasha.
Nadam se da sam uspio dati odgovore i kao sto sam napisao gore SYS i UX folder NE POSTOJI bar ne u klasicnom smislu.