Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo i jeste iGO_Gift 9.18.27.681657 sa Here 2016.Q3 mapama, e sad jedino da probam TomTom mape pa vidim sta se desava.A da probaš neku noviju verziju, iGO_Navigation ili iGO_Gift?
Ili još bolje, promeni mape, koristi TomTom.
Ja sam probao samo sa glasovnim komandama...
Pa valjda bi trebalo da znaš gde putuješ? Subotica ili Vranje ili neki određeni grad.
Što se tiče odabira grada kada se ukuca BEOG, ponudiće ti vise dela grada koje pripadaju pod zadati kriterijum.
Osnovna namena navigacije je da te navodi u toku vožnje, a ne za pretragu kao Google.
Ako me sećanje ne vara,postupci unosa adrese su:Mislim da je čovek pitao zašto kada ukuca neku ulicu za grad Beograd, u ovom slučaju u Borči, iGO ne može da je nađe, a kad pod grad ukuca Borča (to je deo grada) iGo mu nađe ulicu. U Borči se to dešava ponekad, kao i za Surčin. POz
iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017
Aplikacija se instalise u folder - iGO ili iGO_Gift.
Ne trebaju licence.
apps (make.sys/no.make.sys), ux, data.zip
***Hidden content cannot be quoted.***
A koji baze folder da se koristi uz ovu?
Imam igo nextgen jun 2015.
Mogu samo zamijeniti ux,data i apk sa ovim igo gift jan 2017?
Ja stvarno mnogo cenim sve koji daju bilo kakav doprinos ovoj temi, jer je izvanredna, pogotovu cenim rad urednika @nenadsenn i @vladcepesh koji su naj zasluzniji kao nosioci ove tebe i bez kojih sve ovo nebi bilo kao sto jeste.ja skinuo igo-gift ubacio content od verzije 15jun 2016 i posle restartovanja trazi mi global_cfg.zip...ako neko moze da mi pomogne da ne spamujemo ovde i posalje mi na pp celu verziju jer ne znam da sklopim(nije mi kao kod Sygica lagano )
unapred hvala
Druze ako si pazljivo procito moj post svima koji su navedeni u postu je problem koji baze filder uzeti da se instalira ova verzija iGO Gift 9.18.27.687519 - 26.jan.2017 koju je urednik @nenadsenn postavio u postu 1750.A mozda bi trebalo procitati ovu temu od pocetka do kraja, pa tek onda pitati za eventualne nejasnoce! Zamisli kada bi svakom novom clanu ili potencijalnom korisniku, ispocetka sve objasnjavali, koliko bi onda tek bilo nepotrebnih postova i spamova?! Ali, evo, da ne ispadne da samo kritikujem, ukratko cu ti objasniti. U zavisnosti od verzije koju zelis da instaliras, moras imati odredisni folder u kojem ce biti spakovan ostali sadrzaj... (iGO, iGO_Gift, iGO_Basar, iGO_Israel, itd.). U taj folder pakujes ostale sadrzaje tipa, content, license, ux, data.zip, sys.txt, i ostale fajlove. U folderu content moras imati folder, car, scheme, lang, voice, global.cfg kao i mape, zgrade i tacke od interesa (map, building i poi). Kada si lepo sve to spakovao, onda preko apk fajla instaliras aplikaciju, posedis program prema svom nahodjenju i vozis... Za sve postoji objasnjenje i uputstvo samo treba da se procita. Pozz.