- Učlanjen(a)
- 09.10.2011
- Poruka
- 274
Mislim da sam to vec objasnio ovde!
Zato i pitam da li je marxista preradio Basar tako da glumi Avic, ili ne? To bi voleo da isprobam na verziji koju sam skockao za sebe i ponudio ostalim clanovima! Mislim da razumes zasto insistiram na ovoj verziji, posto si i sam rekao da si fan Ponga.Upravo sam to i isprobao. Preimenovao iGO_Avic u iGO_Basar, dodao novi Basar.apk i data.zip, probao sa pongo ux folderom i to ne funkcionise. Prvo ne podize se kao Basarsoft, vec AvicSync Pioneer i jako dugo ga ucitava, zatim svaki ulazak u meni i podesavanja traju predugo, a i u sadrzaju ne prepoznaje Contrast mapu Srbije. Zato to ne preporucujem, ali bi bilo dobro da se postavi i modifikovani apk za AvicSync verziju, koji je pominjao clan @VOB.
EDIT 1:
Sa dodatkom map_changer_here_tomtom.zip, radi promena mapa u verziji Basarsoft, ali je potrebno ubaciti i TopMap stavku pored Here i TomTom. Naime, u folder map sam pored osnovne mape ubacio Here i TomTom mape Srbije i Kosova, kao i Contrastovu mapu Srbije i primetio sledece:
kada preko map changer-a izaberete Here mape aktivne su mape Srbije i Kosova (Here), a kada izaberete TomTom dobijete mapu Kosova (TomTom) i mapu Srbije (Contrast), a nigde ne prikazuje mapu Srbije (TomTom). Zato smatram da je neophodno prepraviti map changer i dodati i trecu vrstu mapa.
EDIT 2:
Upravo isprobane TopMap karte lokalnih proizvodjaca Contrast, Ceda, Regio, Epsilon, NNG, Monolit, Basarsoft, Emapa, MMCN i aktivno je sledece:
Karte (fbl), 3D orijentiri (3dl), 3D zgrade (3dc), Tacke od interesa (POI), Upozorenja za vozace (fda), Adresne tacke (fpa), Kamioni (ftr). Mogu da konstatujem da sa ovim licencama radi kompletan paket TopMap karti.