iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Meni ovaj Basar radi ali "zapinje", takodje, kad se pokreće treba mu bar 20 sekundi da se skloni početni ekran.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Sa ovim što je @nenadsenn postavio ne, ali ako se preradi apk, onda može.
Ima li sanse da gx uradi patch i za iGO Avicsync? To bi sigurno resilo sve probleme, usput, valjalo bi da neko prepravi mapchanger i ubaci TopMap karte pored Here i TomTom.

gx je to već uradio, ali samo za fbl fajlove

A za ljubitelje AvicSync verzije, gx je napravio apk i za to, ali license free radi samo za fbl fajlove, znači radiće Contrast mapa.

iGO_AvicSync_9.18.28.624722_gx
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/HsRu/pTUBttgKv
Iskreno, možda bi bilo bolje kada bi Pongo preradio skin za Basar (ako već nije)
EDIT: 4PDA predlažu Pongo paket za Gena_iCarNav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
ne vidim šta je problem sa apk koji je za folder pod nazivom iGO_Basar predviđen. Pošto većinu stvari rade 4pda može biti problem preimenovanje glavnog foldera. da li je iGO ili iGO_Basar je manje bitno.

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
basarsoft_nextgen_v9.18.27.627562_gx

osnova iGO_Basar + apk
sve radi otključano je kao u iGO Primo
Kod:
http://pastebin.com/7sjEtzY9

EDITED

Evo još jedne verzije, samo je ikonica zamjenjena

192x192.png

Download:

Kod:
http://www6.zippyshare.com/v/nh5MsOMe/file.html

Poslednja izmena:

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Sve se svodi na "osnovnu" gx-ovu verziju koju je Djeman postavio.
Naš prijatelj Djeman je juče postavio "novu" verziju
iGO_BasarSoft_NextGen_9.18.27.627562_(26.jan2016)

Novi apk fajl je "malo bolje" odradio izvesni gx, tako da ova verzija radi "kao Primo", što će reći "bez licenci"!?!
Pogledajte prilog 91129 Pogledajte prilog 91130 Pogledajte prilog 91131 Pogledajte prilog 91132 Pogledajte prilog 91133 Pogledajte prilog 91134 Pogledajte prilog 91135

Koliko sam primatio, instalacija kopira sys.txt u data folder (iGO_Basar), koji je jako "skroman" tako da ga je potrebno "dorađivati" po želji.
OnlineTraffic (http-tmc) radi.
EDIT: link uklonjen, pošto sam prijavljen da kršim autorska prava i obrisan mi je sadržaj na Cloud.ru!?!
Sve ostale "verzije" ovde postavljene su samo drugačija šminka.

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
gx je to već uradio, ali samo za fbl fajlove
Pretpostavljam da ce onda uraditi i kompetan patch kao i za Basar, onda ni Pongo ne bi morao da se prepravlja.
Nego, nema odgovora oko prepravke mapchanger-a, i ubacivanja TopMap karti? To je sad vec izvesno, samo je pitanje ko to moze da odradi?

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
nije potrebno ispisivati post gde piše hvala , jer postoji dugme HVALA
kao i besmislena ćaskanja i onda neko kaže ko da čita tolike stranice da bi našao odgovor na neka pitanja.
vaša ćaskanja razvodnjavaju temu.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
obrisano zbog hvala.
rekao sam nešto ubuće brišem svaki besmisleni post. nisu tu od juče pa da ne znaš. za svaku sitnicu se napravi rasprava za dve strane, ljudi moji uzmite malo više mislite glavom pa onda nešto ovde kažite, a ne odmah sve što vam padne na pamet vi post za postom.

EDIT:
ne znam čemu komplikacija?

imate apk verziju za folder iGO_Basar i tako možete imati i primo verziju
basarsoft rade svi servisi zajedno sa TTS
jedino fali dopuna mapchangera za topmap karte
i eventualno ko je navikao na pongo skin da sačeka da se pongo prilagodi basar verziji i možda još koji skin i ne razumem čemu ovolika pitanja i komplikacije.

primo je još uvek neprikosnoven.
avicsync biće možda uvek problem sa licencama
ostaje basarsoft koji će u narednim danima da prevaziđe avicsync verziju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
primo je još uvek neprikosnoven.
avicsync biće možda uvek problem sa licencama
ostaje basarsoft koji će u narednim danima da prevaziđe avicsync verziju.
Ne bih se u potpunosti slozio sa tobom! Tacno je da je primo jos uvek neprikosnoven, a sto se tice Basar i Avic verzije one su nastale od izvorne NextGen verzije i kao takve su donele odredjene modifikacije po pitanju grafickog prikaza i dodatnih opcija. AvicSync se do sada pokazao kao najinteresantnija verzija sa dodatkom pongo skina i opcijama koje nudi, a kao sto znamo uradjena su i audio obavestenja za kamere. Ne vidim zasto bi avicsync imao problema sa licencama, a basar ne, pogotovo sto je gx vec objavio patch i za Avic sa fbl licencama za TopMap. Mislim da smo licence vec odavno apsolvirali, samo je nedostajala ta cuvena Contrast mapa Srbije, koja je stvarno i dalje najbolja, iako je vec prilicno stara i nema ucrtan Pupinov most. Naravno, ako pongo prilagodi skin Basaru, opet smo na istom, nebitno je da li se zove Basar ili Pioneer.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
neprikosnoven u smislu da mu ništa ne fali
ne traži licence,
ima dovoljno skinova,
svi servisi rade
mapchangera više vrsti.
themechanger

svim ostalim nextgen ponešto fali.
najbolje bi bilo kada bi počeo nextgen israel verzija da izlazi.
ovo preskakanje sa jedne na drugu verziju nextgen i nikako da se napravi jedna stabilna i široko funkcionalna verzija sa svim mogućim dodacima.

Natrag