iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Ova mi je putanja: /storage/emulated/0/iGO_NextGen

Evo ispod kako sam sve dodao i nece

[folders]
data_folder_name="iGO_NextGen"
linked_root_list="/extdata /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /sdcard/external_sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/sdcard/sd /mnt/sdcard/external_sd /mnt/extsdcard /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /mnt/sdcard/extStorages/SdCard /ext_card /mnt/ext_card /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd /storage/extSdCard /mnt/storage/external_sd /storage/emulated/0 /mnt/storage/emulated/0 /mnt/storage/emulated/0/iGO_NextGen /storage/emulated/0/iGO_NextGen"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Ne vidim nista sumnjivo do sada ...ti ne kacis skrinsote a nesto mora biti objasnjenje greske. Ne znam, predajem se. Hmmm jesi li siguran da si instalirao .apk iz tog paketa?

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
@marxista, jesam siguran, apk iz paketa instaliran
Nemam nigde device.nng
Nemam nu save folder
Okacicu screenshot koji kad stignem, pa cu u medju vremenu probati i iGO Primo da vidim sta se desava..
Instalirao sam na dosta uredjaja iGO Primo i nikad nisam imao problema, ali nikad.. a ovaj nextgen me zeza.. ccc

Učlanjen(a)
20.05.2015
Poruka
4
Pozdrav svima. :)

Vladcepesh, da li postoji mogućnost da se u iGO NextGen-u poveća veličina kursora/strelice koja pokazuje moju trenutnu lokaciju na mapi? Želja mi je da bude veličine kao u iGO Primo-u. :cool:

Hvala unapred!

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
@marxista, jesam siguran, apk iz paketa instaliran
Nemam nigde device.nng
Nemam nu save folder
Okacicu screenshot koji kad stignem, pa cu u medju vremenu probati i iGO Primo da vidim sta se desava..
Instalirao sam na dosta uredjaja iGO Primo i nikad nisam imao problema, ali nikad.. a ovaj nextgen me zeza.. ccc
ti si prvi koji ima taj problem na nextgen obično je to bilo na primo.
teško je reći da li je kriv tablet ili ti. mnogi se kunu da su sve uradili a onda ispadne neka banalna glupost zbog koje nije nešto htelo da radi jer je neko napravio grešku.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Pozdrav svima. :)

Vladcepesh, da li postoji mogućnost da se u iGO NextGen-u poveća veličina kursora/strelice koja pokazuje moju trenutnu lokaciju na mapi? Želja mi je da bude veličine kao u iGO Primo-u. :cool:

Hvala unapred!
trenutno možeš da uvećaš detalje promenom dpi.

-------------------------------------------------------

konkretno za kursor

[map]
3dcarsizemin=5000
3dcarsizemax=8000
3dcarsizemul=22000

probaj nije sigurno da odgovara ovako

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
@aconik pade mi napamet jos ovo - da nisi slucajno napravio pogresnu foldersku strukturu, te da imas situaciju /iGO_NextGen/iGO_NextGen/content itd.? Znaci treba da bude nextgen folder u rutu interne memorije i u njemu odmah da vidis sve ostale fajlove i foldere a ne nikako jos jedan nextgen folder pa tek onda ostalo.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Kad sam nesto jurcao kroz kod primetio sam da je nextgen namesten da skenira u potrazi za folderima "addons" i "primo". Ako content folder ubacis u recimo addons folder (na sdcard) i u sys.txt uklonis tacka-zarez ispred te linije teksta to bi trebalo da radi. Eventualno da na internoj nemoriji u content folderu ipak ostanu neki "negeografski folderi".
Jesi li uradio nesto od ovoga i je li bilo uspesno? Ako ti treba pomoc daj skrinsote onoga sto si prebacio na externu i onoga sto si ostavio na internoj.

Nema logike da o ovome pisemo na private kad moze biti korisno i drugima ...kazem ti da ce vrlo verovatno raditi i bez ikakvog upisa u sys.txt ako na eksternoj kartici za GEOGRAFSKI content budes koristio neki od foldera "addons" ili "primo".

Natrag