Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne. Nisam ni tražio. Sve čekam nekog Grka na GPS Power da se isprsi.
Što se tiče poruka NavFusion, ovo su mi nove
Pogledajte prilog 87829 Pogledajte prilog 87830
obrisi iz ux foldera pioneer_skin a ostavi pioneer_mobile_skin i ima da bude ok. dpi stavi na 576. ako nece tako, obrisi oba pioneer skina i ubaci u ux folder ovaj:Evo kod mene na s6 edge kada stavim dpi na 160 kako izgleda
Kad stavim veci dpi slika na ekranu je kao sto sam slao u predhodnim postovima sve je to sitno pogotovo kada u voznji telefon stoji na 50-60cm od ociju.
...nextgen radi lepo,s tim da me nervira sto je pogled na mapu nekako mnogo iz gornjeg ugla i zumiran. rasiri ga tek na nekim cvoristima na autoputu,pa ga oped zumira jako krupno. navteq je bolje odradjen za bosnu,ali moze da zezne jer se kod njega vidi svaka staza pa moze da navodi preko parkinga,ulica koje su zatvorene za saobracaj itd.
sve mi je default. bez skinova,izbrisanih ux itd
koja je tebi rezolucija na telefonu?pa da,cim otvoris poruku,nestane i nesmeta. dok ne pokrenes primo. bio sam u bosni ovih dana i probao sam paralelno primo sa tomtom/09 i nextgen sa q3 navteq.
primo radi bez greske,tom tom je losije odradio mapu bosne.
nextgen radi lepo,s tim da me nervira sto je pogled na mapu nekako mnogo iz gornjeg ugla i zumiran. rasiri ga tek na nekim cvoristima na autoputu,pa ga oped zumira jako krupno. navteq je bolje odradjen za bosnu,ali moze da zezne jer se kod njega vidi svaka staza pa moze da navodi preko parkinga,ulica koje su zatvorene za saobracaj itd.
sve mi je default. bez skinova,izbrisanih ux itd
obrisi iz ux foldera pioneer_skin a ostavi pioneer_mobile_skin i ima da bude ok. dpi stavi na 576. ako nece tako, obrisi oba pioneer skina i ubaci u ux folder ovaj:
http://www51.zippyshare.com/v/qx4CnG3w/file.html