Sta znaci termin "prenatrpan" koji se ceto koristi za "moj" MOD Pongo skina i "moje" SKOCKANE verzije Luna/NextGen...
U stvari ajde da pricamo o alternativama...
NextGen & Luna Skinova postoje (sto original sto raznih mod verzija), minimum 10 originala (Pongo, Arimi, Vicewandel, Frontzosd, wal24, garigor, GupailoV, Kobera71, Neoss75, Cserrobi, kimyaci, GupailoV, Aldo, Osiris, batiskaf, Titanic52, Vamibg...) a da ne pricam o modovima tih originala njih ima bezbroj, sve u svemu jos jedno 20-ak...
Koliko njih mozete da korisitite, sa svim njihovim funkcijama (najavama i upozorenjima), koliko njih je prilagodjeno nasem jeziku i potrebama, da jednostavno instaliras, ides kroz meni klikces, ovo mi treba ovo ne i da sve sto ti treba radi?
Koliko imate SKOCKANIH verzija koje mozete da koristite jednostavno download/copy/paste/install?
Ja tu ne vidim nikakav problem, na "mojim" MOD NextGen&Luna Pongo Skin i SKOCKANE verzije sve funkcionise, bukvalno sve najave i sva upozorenja, pa po zelji sta vam treba koristite sta vam ne treba jednostavno deaktivirajte.
I onda imas izjave poput:
ili
bez uvrede drugari ali jedan trazi HUD tri dana (a samo treba iz menija da ukljuci) a ovaj drugi pet dana ne moze da instalira da mu NextGen proradi (a samo treba da instalira pravu aplikaciju i da dozvole) ali zato obojici smeta prenatrapnost?
I sad vam je valjda jasno zasto sve najave i upozorenja po defaultu ostavljam aktivno, jer ako nekome treba tri do pet dana za neku jednostavnu stvar kako ce onda pronaci tamo neko sakriveno podesavanje u nekom zabacenom delu menija.
Vrlo prosto, odvojis jedan dan, sednes i redom kroz meni, podesis i iz simulazije probas, onda jos par dana prisredis podesavanja u realnoj voznji, sacuvas Save foler i to je to, imas ga za sva vremena, eventualno korekcija nekog novog podesavanja, e da zaboravio sam ima i jos jedna solucija, ako si lenj i mrzi te to da radis onda koristis tako kako je neko vec podesio...