- Učlanjen(a)
- 10.09.2012
- Poruka
- 349
To ti nije oficijelni OREO 8.xxxx biće da si rutovao telefon sa nekom neproverenom verzijom.Jel se desava nekom da mu nextgen daje samo crn ekran? Prilikom instalacije,pokrene download i tu se zakuca. Android 8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To ti nije oficijelni OREO 8.xxxx biće da si rutovao telefon sa nekom neproverenom verzijom.Jel se desava nekom da mu nextgen daje samo crn ekran? Prilikom instalacije,pokrene download i tu se zakuca. Android 8.
Nije oficijelni,vec custom ABC rom,koji koristim od kada je izasla 8. I uvek je lepo radio. Cist NG,bez ikakvih dodataka. Ne bi mi bilo cudno da free igo world aplikacija sa gp radi bez problema. Radile su i krekovane do pre neki dan. Jedina razlika je sto mi se w10 apdejtovo,i sto sam flesovo cist rom. Nesto je tu pobrljavilo.
Edit -
Resen problem sa black screenom i pucanjem aplikacije.
Problem je bio sa lang fajlom. Imao sam neki stari engleski, koji je u kombinaciji sa svim bd fajlovima,a testirao sam ih od avgustovskog do novembarskog,pravio problem. Kada sam stavio zadnji decembarski lang i zadnji us fajl iz poslednje world verzije,igo world je proradio. Izgleda da se ovaj bug ne desava sa svim romovima,posto recimo na androidu 5,stari bd lang radi.
Jedan od simptoma pre nego sto je aplikacija pocela da zeza je bio i taj sto igo s vremena na vreme uopste nije procitao srpski lang fajl,vec je automatski pokretao podesavanje aplikacije za jezik. Jos jedna cudna pojava je ta sto je jedina igo aplikacija koju sam mogao da pokrenem na mom custom oreo romu sa tim neispravnim lang fajlovima bila poslednja arimijeva full avic verzija. Sve ostale,basar,pal,gift itd. su pravile problem.