iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
25.06.2013
Poruka
162
iGO AVICSYNC 9.18.28.696728 - 10.apr.2017

minltv.png

All content work with appropriate licenses.
The application can be installed in the folder name iGO or iGO_Avic without changes data_folder_name="iGO_Avic" in sys.txt

Aplikacija radi sa originalnim lincencama.
aplikacija se instalira u folder iGO ili iGO_Avic bez menjanja "data_folder_name="iGO_Avic" u sys.txt

U arhivi su novi language fajlovi.

Da aplikacija ne bi non_stop prikazivala ona crvena obavešenja što se vide na slici, treba obrisati UX navfusion_server.zip

Credit to...aplikacija je doletela od "nepoznatog" autora ;)

Link:
Kod:
https://1fichier.com/?1m7c6acta9

Kako doletela tako i odletela :roll:

Obnovi link :smisi:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Skinuo probao, budi nostalgiju al ono bas :) steta al stavrno steta sto je nemoguce crackati ovu verziju navigacije. Nijedan online servis ne radi, trazi kupovinu, dosta toga je naektivno poput ftr, itd.

Na kraju ono sto covjek moze da uradi je da koristi AVICSYNC scheme na ISRAEL ili GIFT ili cak malo rizicniju opciju a to je data, ux od avicsync a apk i ostalo od israel i dobije se izgled taj i sve...mozda moze da izazove nestabilnost u radu...kod mene nije ali nije iskkjuceno da takac mix moze zezati mada meni je radio odlicno no ja sam ipak freak za originalom pa tako da ostajem na cistom ISRAEL NG i PRIMO ISRAEL bez skina ili ikakvih dodataka a to je kolega @toda81 a ja samo ocisitio i ostavio sve fabricki.

Hvala na jos jednom podsjecanju na prelijepi AVIC.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
Dobro jutro.
Korigovan post
Za nekoga ko putuje turistički, extra zadovoljava :)
On-line servisi mi nisu potrebni (na stranu što itekako mogu da koštaju), ftr još manje, ne koristim hnr, fsp isl....samo mape i poi. Idelano.

Valjda će neko još osmisliti više mogućnosti za kr*cking, ali zapravo je glavni problem opšti nedostatak licenci. Ako ljudi više počnu da kupuju aplikaciju, više će ih se i pojaviti.
Možda i pritisak konkurencije učini da cena bude niža. Ne verujem da će ikada biti besplatan, ali i ne treba.

Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
O da boki druže ovo je čisto utisak a ni slučajno. kritika :) :) hvala ti na ovoj verziji bas me. nekako uveseli, iskreno ja bi kupio avicsync da. postoji lijepa verzija za Android i da. ima Europu i sve opcije koje imamo sa. ovim našim ISRAEL ili giftom. Iskreno ne kontam više ni kako ovaj avicsync funkcionira vidim da. je vezan za auto sistem. Iskreno nisam siguran da. iko više zna. kako NNG sistem kupovine funkcionira. Koliko košta sama app. koliko karte, Online servisi itd? Znam.da.je.beetle pomenuo da samo. World verzija ima. nas. prostor. tako da. nažalost i što bi kupio ne zna se sta i. kako. NNG pravi odličnu navi ali brate sistem distribucije je katastrofa.. jedino možda kolega boki ima. više info o načinu kupovine originalne licence ili. čak možda neko od urednika. Ako neko ima. originalni igo može li. da. podjeli iskustvo. i. cijene, da. li. ima. cijela Europa, da. li rade servisi itd itd? A avic. da. ima.full uh... imali bi. sada. kupca novog :) :)

IMA. LI. NEKO CJENOVNIK IGO ZA EUROPU I SERVISI ITD. ITD?

P. S A. čitajući komentare na Google Play vidim da. se svi žale na. datum mapa tako. niko ne konta NNG :(

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Davnih dana oznacio sam ovu verziju kao jednu od najboljih koja se pojavila, ali nemogucnost trajnih licenci i ostalih servisa, ucinili su je zastarelom i samim tim nije se dalje razvijala. Sada me je ponovo podsetila na brzinu i fluidnost u radu, bez obzira da li radi sa osnovnim ili Pongo skinom. Uostalom probajte i sami. E, sad, bilo bi dobro kada bi neko uspeo da ubaci trajne licence kao u Israel ili Gift verzije. Ostali servisi tipa v. prognoza ili glasovne komande nisu neophodne za osnovnu namenu programa, ali bez svih licenci ne moze normalno da radi.

EDIT:
U postu #1829 nalazi se spisak licenci koje pokrivaju sve fajlove.
http://serbianforum.org/threads/igo-nextgen-gps-navigacija.571773/page-183

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
O da druže akineki ja sam. probao skoro sve navi koje postoje za droid pa i neke standalone verzije tomtom raznoraznih WinCe i od. prvog momenta. kada sam. vidio AvicSync to. je to ljubav za života. Ta. fluidnost i brzina su nenadmašne. Iako moram priznati sa. nove verzije NG. rade stvarno fluidno ipak AS je br. 1 Eh sada kao što je rečeno gore mislio sam da. je. Avicsync mrtav no ova nova verzija je bas prijatno iznenađene i nekako sam. optimističan da. će neko da. crk i avicsync jer i dan danas je ovo najtraženija verzija NextGen pored. Primo verzije. Nadam se da ce uskoro da osvane crk verzija AvicSync...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Učlanjen(a)
19.01.2014
Poruka
6
Da li još neko ima problem sa prikazom vremena u iGO Nextgen? Čim uhvati GPS sginal, vrati vreme za jedan sat unazad. Radi se o verziji 9.18.27.687519 sa arimi skinom na Androidu 4.4.4.

U lokalnim podešavanjima je uključena "Automatska vremenska zona".

Dodao sam i u sys.txt sledeće linije:
[timezone]
use_auto=1
sync_time=1
ali nema promene.

Već postaje zamorno da stalno u glavi oduzimam po sat vremena od onog koje iGO prikazuje :)

Učlanjen(a)
31.10.2013
Poruka
160
Da li još neko ima problem sa prikazom vremena u iGO Nextgen? Čim uhvati GPS sginal, vrati vreme za jedan sat unazad. Radi se o verziji 9.18.27.687519 sa arimi skinom na Androidu 4.4.4.

U lokalnim podešavanjima je uključena "Automatska vremenska zona".

Dodao sam i u sys.txt sledeće linije:
[timezone]
use_auto=1
sync_time=1
ali nema promene.

Već postaje zamorno da stalno u glavi oduzimam po sat vremena od onog koje iGO prikazuje :)

[regional]
eta_uses_timezone_of_destination=0

[timezone]
keep_auto_on_error=0

kombinuj ;)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2012
Poruka
14
Pozdrav,
navigacija odlicno mi radi,ali nekako je sve minijaturno..mozeli se sa nekim dodatkom ili nekim drugim rjesenjem..naziv sljedece ulice je bas malen..telefon je Samsung 8 plus

Prilozi

• Screenshot_20170511-132718.png
    Screenshot_20170511-132718.png
    599,5 KB · Pregleda: 53
Natrag