Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Promeni skin ako koristis originalni uzmi Pongo.e sad, gledajuci mapu video sam da pored broja puta umesto slova stoji x, npr, umesto da pise e75 pise x75 i to je tako za svaku deonicu koja se obelezava na takav nacin. da li neko mozda zna kako resiti taj problemcic?
https://drive.google.com/file/d/0B4PeLnAOzkmVU0c4RXB2YWpZc0U/view?usp=sharing
@pera.simic
Taj mikrofon i ja stisnem,kazem Hr ili Srb adresu i dobijem neke lude rezultate. Sve je skinuto i instal sto je wob postavio.
Problem sa rezultatima pretrage za VR sa BrownDog srpskim jezikom je, nadam se, rešen.Da, rezultati su ludi...
Treća sreća....
Dodao sam sada u lang originalni srpski jezik, pa iskopiraj i njega, i odaberi ga umesto ovog BrownDog-ovog. Meni radi
Kod mene se to desava kad je izabrani jezik - srpski cirilica i HERE mape. Ume da izbaci to zloglasno X pored oznake puta s vremena na vreme. Zbunjuje i Lanuinstalirao sam verziju Israel_9.18.27.687519 (jan 26 2017) i sve radi kako treba ,bar na prvi pogled, brzo nalazi satelite, menja mape, rade svi servisi... jedino sam ubacio dem fajl zbog reljefa.
za kamere cu videti ovih dana kako rade obavestenja mada u drugoj temi ima detaljno objasnjenje kako i sta treba raditi, mada ima i ovde dosta toga vec napisano u vezi s tim.
e sad, gledajuci mapu video sam da pored broja puta umesto slova stoji x, npr, umesto da pise e75 pise x75 i to je tako za svaku deonicu koja se obelezava na takav nacin. da li neko mozda zna kako resiti taj problemcic?
inace, svaka cast svima koji su ovu verziju ovako dobro odradili, gde je sve na jednom mestu pa svako moze da bira sta mu treba i prilagodi svojim potrebama. naravno, potrebno je pre toga iscitati sve stranice...
Problem bi trebalo da resi dodavanje redova u sys.txtKada sam promenio tel.sada je s4 stavio sam nextgen. E problem je pri koristenju navigacije kada zakljucim telefon, cisto zbog stednje baterije da samo slusam glasovno navodjenje, i ona se na neki nacin zaledi, stane gde sam bio u trenutku zakljucavanja. To se sa primo nije desavalao, doduse bio je dr.telefon. Ima li ko sa ovim iskustva da li je do navigacije ili tel.
Aha kapiram pod android i gps dodam ove dve postavke.Problem bi trebalo da resi dodavanje redova u sys.txt
[android]
background_shutdown_timeout=0
[gps]
background_navigation=1
Bar kod mene na ovoj poslednjoj israel verziji radi i sa zakljucanim ekranom sa ovim podesavanjima.