@marxista
Pod kojim imenom se prave folderi za here i tomtom mape da bi mogli da se menjaju iz programa? Da li licenca vazi i za poi i building (tomtom) i kako njihove foldere kreirati? Unapred zahvalan.
TT licenca vazi i za mape i za poi a building, barem landmarks za Srbiju dozvoljava kombinovanje i od Here 2015.1q mapa.
Na prvi deo pitanja ni sam ne znam odgovor jos uvek ...nije da nisam istrazivao ali eto ni sam nisam uspeo a menjao sam sve moguce nazive, sa i bez fajla map.ch ...cak sam zavirivao i u kod i tamo nalazio tacan naziv foldera ali nisam uspeo da pokrenem mapchanger. Sve sam ovo probavao samo sa pongovim skinom (onim gde se dodaje arhiva branding.zip) a posto ima naznaka da bi ipak za ovu radnju trebalo imati instaliran nextgen plugin gjautility nastavicu da pokusavam i to sa onim pristupom u dodavanju pluginova u ux folder ali tek kako budem nalazio vremena. Kad budem imao funkcionalno resenje svakako cu vam javiti (ako to do tada ne uradi neko drugi).
EDIT: usput, nadam se da staff nece zameriti, okacicu vam ovde link za tt2014.06 mape SFRJ. To radim zato sto ih je tesko naci a za druge aplikacije postoje svezije pa je taj link realno vazan samo za ovu temu:
EDIT_2: pronasao sam resenje za map changer ali ce mi trebati vladova saradnja pa cu vam posle dogovora s njim izloziti sta i kako.
EDIT_3: ...kad se naljutis onda stvarno krene
...nasao sam jos jedan nacin i to prostiji, jos samo da prevedem par sitnica, podesim fontove i oblikujem paket pa cu uploadovati gotovo resenje.
A najjace od svega je sto sam usput pronasao resenje i za spustanje kucnih brojeva dole u ravan sa nazivom ulice i jos par sitnica. Pokusacu da malo editujem i ubacim onu sliku
@LeoAndropov kao logobitmap ali cu ako me ne bude islo ipak radije uploadovati ovako kako je sad. I najvaznije od svega, aplikacija ovakva kakva je nije izgubila na odzivnosti. Trci i dalje.