Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ljudi jel ima neko,skin u rezoluciji 480x800
Yep: [URL="http://uploadmirrors.com/download/NFOTUWVN/RebornSkinV1.5.5_Android_800_480.rar"]OVDJE[/URL]
Pass: [U]bobroberts[/U]
Da li mozes malo detaljnije da opises postupak?
Skunuo sam navedene fajlove, drndam se vec 2 dana, ali ne uspevam.
Kazes: "U njega iskopiraj sve foldere (samo foldere, bez *.gro fajlova) skinute sa (gore navedenih linkova)", jedan od ovh linkovasadrzi celu strukturu foldera, i navedene .gro fajlove (data.gro i branding.gro). Njih obrisem, prekopiram jedan od 800x480 .apk, instaliram, i kada pokrenem, IGO mi trazi da obrisem neke fajlove (ACTIVATION_CODES i devices.nng) da restartujem i tako u krug.... nista se ne desava.
Prijatelju , rar fajl ekstarktuješ na desk top , u njemu imaš identičnog imena folder . A u njemu imaš fajl sa imenom iGO i dokument pročitaj pre instalacije. Kao što kaže ime pročitaj ... Nakon toga folder iGO kopiraj sa kompa na sd karticu telefona .Diskonektuj telefon sa kompa, uđi u folder iGO na telefonu i pokreni apk fajl instalacije i to je to !!! Nikakvo brisanje i slične stvari .
Ne može da ne radi , juče sam instalirao na Galaxy S2
Idi u forum RAZNO/Mobilni svet i imas sve detaljno opisano!Cao Svima,moze li mi neko pomoci oko instaliranja-preuzimanja linka za iGO navigaciju upitanju je samsung tablet 2 7.0