ovako... ubacio sam podesavanja u sys.txt kako je objasnjeno u postu 2 i tu nije bilo problema, sve je radilo kako treba. medjutim ubacio sam jedan skin dimka wa ap133 iz nekih drugih razloga i dodatnih opcija. e sad imam dva pitanja:
1.da li i kako mogu u sys.txt da menjam podesavanja tako da sa ovim skinom mi na 1000m se pojavi vizuelno obavestenje a onda na 250 m dva ding obavestenja i da zadnje obavestenje bude upozorenje kao iz audio fajla u postu 86?
2. dok nisam ubacio skin onda je islo obavestenje kao iz audio fajla iz posta 86. e sad kad sam poceo sa koriscenjem ovog skina a bez promene u sys.txt ide samo obavestenje na 1000 m jedno ding. kad vratim na podrazumevani skin onda ide samo vizuelno obavestenje bez ikakvih audio obavestenjea. izgleda da je skin sve poremetio iako u sys,txt nisam nista dirao. moje pitanje glasi kako i sta da radim da ako vise ne koristim bilo koji skin imam i dalje obavestenja za kamere kao pre koriscenja skina? jel treba da brisem save folder i sve skinove iz foldera content?